Rozhodujeme sa medzi plastovými oknami, len nevieme či by sme ich chceli nejakej inej farby. Máte s tými fóliami skúsenosti? Myslím či sa nejak nepoškodia napríklad počasím?. A odporúčali by ste radšej z oboch strán alebo len z vonkajšej.  Zatiaľ sme si nechali urobiť len cenovú ponuku u Vekry aby sme videli na koľko nám to vyjde takže som zvedavý.

Zobrazenia: 526

Odpovedať na toto

Odpovede na túto diskusiu

Od Vekry mám robené hnedé okná na jednoizbovom byte. Robili nám to už dávnejšie, ale ak mám pravdu povedať zatiaľ tam nie je žiadne poškodenie. A to tam máme nájomníkov už nejakú dobu. Dekor je len z jednej strany ale to sme dávali skôr kôli cene a keďže to len prenajímame tak stačí, inak by som si to dal asi obojstranne keby som tam býval ja.

Díky, ja práve rozmýšľam na obojstrannom dekore, predsa len tam neni veľký cenový rozdiel. Inak cena mi prišla ok. 

Veď práve, rozdiel je malý a podľa mňa to pôsobí z oboch strán tak reálnejšie. A keď je ten drevený dekor tak nie je ani rozoznať z diaľky že to je plast.

Tak nakoniec to bude obojstranný vo farbe duba, no mali sme aj dilemu že by to boli drevené ale asi by sme to nedali finančne, 

Tak myslím, že tie dubové sú drahšie. Pozri ten plast je ale kvalitný a myslím že ak ste v byte tak je škoda dávať drevené. A tiež plastové ti splnia ten hlavný účel čo treba.

Máte už tie nové okná? My sa u Vekry rozhodujeme medzi dvoma. Tiež na drevené nemáme takže aspoň tým dekorom sme si chceli urobiť radosť, čisto biele nechcem, tie máme teraz a mám pocit, že sú viacmenej sivé, keďže sme blízko cesty. Chceli by sme meniť asi na jar ale už teraz to chceme dať nejak dokopy. 

Akurát nám ich robili tento týždeň, chceli sme počkať na nový rok ale nakoniec sme sa zhodli že to ešte pred Vianocami bude najlepšie. Tak už je hotovo.

A akú farbu ste si nakoniec dávali, ten dub či niečo iné? Ja by som chcel buď douglasku alebo Vermont, takže uvidíme.

Áno zostali sme pri tom dube, najviac sa nám páčil. Ten vermont je pekný,  Hlavne aby vám to pekne ladilo k stavbe. A dávali sme si obojstranne, prišlo mi to také krajšie ale záleží, každému vyhovuje iné.

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby