ahojte chcel bz som vas poprosit o radu pri mojom probleme, zaciatkom roka som reaziloval pokladku velkoformatovej dlazby v ziline, termim bol dodrzani a pri preberani bol stavebni dozor investora,vsetko bolo v poriadku stavba prebrata lenze prisli ostatne firmi tj, vzduchotechnika,sadrokartoni, maliari okenari , ked si vsetci urobily svoje a dlazba sa umila bola v dezolatnom stave, poorazane hrani farba v spare doskriabane od lesenia,investor mi ma dopaltit fakturu no zaroven chce odnas abz sme to opravili ze to je v ramci zaruky inak dielo nepreberie co ja samozrejme odmietam ,preberaci protokol som nemal moja chyba naivne som veril ze sa nic nestane prikladam aj par foto, ta posledna je den po nasom odchode

Zobrazenia: 4012

Prílohy:

Odpovedať na toto

Odpovede na túto diskusiu

No myslím , že v tomto prípade je investor v práve :-(

Iné by bolo ak by podpísal preberací protokol, možno ešte skúsiť zápis v stavebnom denníku o prebratí dlažby.

Mali ste investora upozorniť nato, že kedže prebiehajú práce na stavbe môže dôjsť k poškodeniu Vašej práce a nato záruku nedávate.

 

ano to je pravda uz mi to vraveli viaceri bez protokolu to je problem,bol tam aj technik z baumitu ale je to stale malo je to slovo proti slovu, no uvidim ako to nakoniec dopadne...

Viete problém je aj to, že jedna firma si neváži prácu firmy inej :-(

Stáva sa aj to že navzájom si na jednej stavbe firmy škodia. Ale aj tak si myslím že keď po Vás prišlo ešte toľko firiem tak tá pokládka dlažby mohla počkať :-( ale mne sa to ľahko píše.

Prajem aby ste sa nejako rozumne dohodli s investorom, asi len dohodou sa to bude dať vyriešiť kedže investor má v tomto prípade potrebné páky.

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby