:) Chcem sa podakovat ludom co to tu vymysleli. treba niecim konkurovat tomu fb..ktory uz myslim kazdemu ide na nervy,. Tak poprosim nedavajte tu ziadne skupiny typu som za...alebo nesom za..., alebo kto vidi moj profil ci ine kraviny a spamy.!
Podme sa venovat k veci tomu o co tu ide nam vsetkym. Zviditelnit stavebnictvo. Pre mna to je : od zakladov cez vymyslania stavby aby bola funkca, dizajnova, zapadla do urbanizmu okolia a interier. Podme sem davat informacie od noriem, zakonov az po obrazky. To co je vysmechom pre dany priestor alebo krasne zapada kazdym detailom do seba. Skusme otvorit oci nam zainteresovanym ale aj laikom, aby sme vedeli viac. Informujem sa navzajom. Kde je prave expo..kde je vystava...kde kupim hento... Dajme vediet laikom kde zistia, kto im najlepsie poradi, kde si vedia zakupit najlepsie materialy a za dobre ceny. Koho oslovit ak chcu architekta, stavbara, interieristu atd. Dajme si vediet medzi sebou kto co ponuka, kto co vie robit. Zdokonalujme sa. Tesim sa tejto stranke i ked tu vidim este vela nedostatkov.
Je to sice iba moj nazor ale ta horna reklama na stavebnictvo sk mi pride zbytocne velka a zabera mi stvrtinu obrazovky. Myslim ze na prvej strane ci na hlavne jstrane by mali byt vsetky novinky. Ci odkazy ... akoby nastenka pre vsetkych, kto co vyvesi aby vsetci videli. Mozno mensie pismena v menu, mat viac moznosti ..prehlad. Ako vystavy, interierovy dizajn, stavba.... NEviem, ale skuste sa popytat ludi co im chyba v menu. Hm, a fakt nech je to take ze hladam firmu na miesanie farieb? thak si pozriem stavebnictvo.sk kde dam do hladacika co potrbeujem a nieco mi vybehne, mozno len odkaz na nejaky dalsi google odkaz..ale neico take. Postupne myslim ze ludia sami budu davat, stouto firmou som spokojny, stoutu nie. Tuto odporucam . Tuto nie. Zatial tolko. PEkny vecer

Zobrazenia: 695

Odpovedať na toto

Odpovede na túto diskusiu

Zdravím Matúš, ďakujem(e) za ocenenie i pripomienky, ktoré môžu posunúť túto stránku ďalej. Pre lepšiu orientáciu pripravujeme "pavúka" s rozbalenými všetkými záložkami i podzáložkami na samostatnej strane, prípadne v pätičke webstránok, na ktorého priamy odkaz bude v niektorom z najbližších Newslettroch. Prípadne v predchádzajúcom týždni pribudla možnosť pridania si akéhokoľvek obsahu (alebo Profilovej stránke členov) do "Obľúbené", čo myslím, že taktiež zlepšuje orientáciu v prezretom obsahu:

I keď dnes upršaný, prajem príjemný deň.

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby