Zdravím všetkých členov,

 

na prednej strane v časti Textové príspevky sa budú zobrazovať po novom "Predstavené príspevky" (tak ako sa zobrazujú na hlavnej časti fotografie z Predstavených - príspevky Predstavujú administrátori - je to niečo ako zvýhodnenie):

 

je to taká vďaka všetkým registrovaným členom, ktorý prispeli svojími znalosťami alebo informáciami ktoré pomôžu stavebníkom pri stavaní, rekonštruovaní, zariaďovaní alebo informácia bola nápomocná ostatným členom komunity. V tejto časti bude vždy iba jeden článok od jednotlivého člena (ak pridáte viac článkov v krátkom čase, a chcete mať konkrétny v tejto časti, napíšte mne alebo niekomu zo skupiny technickej podpory webstránky, ktorý článok chcete predstaviť). V tejto časti sa môžu zobrazovať aj podobné články - napr. Milan napísal Ako vybaviť stavebné povolenie alebo Lea Ako stavať rodinný dom - ak to niekto vidí inak, alebo chce napísať svoje skúsenosti, tak pre návštevníkov webu by bolo zaujímavé poznať viac názorov. 

 

v tejto časti sa budú príspevky striedať - konkrétne pravidlo nie je, ale objaví sa tam určite aj váš článok - ak myslíte, že Váš príspevok by tam mal byť, alebo si myslíte že sme ho zabudli "Predstaviť" tak nám prosím napíšte 

 

 

ak máte nejaké prípadné otázky, sem s nimi :-)

 

martin

Zobrazenia: 274

Odpovedať na toto

Odpovede na túto diskusiu

ešte taký dodatok, textový príspevok sa zobrazuje v časti "Predstavené" do niekoľko dní od pridania. Nebudú sa tam zobrazovať čisté PR články a Inzercia - prípadne podľa uváženia ak budú mať náučný charakter (tieto typy príspevkov samozrejme stále budú zaradené v hornom menu a taktiež v poslednej aktivite alebo v časti Najnovšie textové príspevky po kliknutí na záložky v hlavnom menu a samozrejme aj v zatriedení podľa mesiacov v archíve)

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby