K ochrane pozemku pred nechcenými pohľadmi alebo nevítanými hosťami jednoznačne patrí poriadna brána. Žijeme v modernej dobe. Tá prináša nové technológie a možnosti, ako si môžeme uľahčiť život. Využijete ich aj pri výbere brány. Okrem potešenia oka by mala byť aj praktická a zjednodušiť nám život. Posuvná brána prináša viacero výhod. Ak sa aktuálne rozhodujete, čo by bolo pre Vás ideálnym riešením, ste na správnom mieste. Prinášame 6 skvelých dôvodov, ktoré hovoria v prospech posuvných brán.

 

 

 

Priestor na otváranie

 

Nepotrebujete pred ani za bránou žiaden voľný priestor. Chcete dať do dvora o jedno auto viac ako štandardne? Nie je problém. Avšak je potrebné počítať s priestorom na zasunutie. Väčšinou ide o nevyužité miesto pozdĺž plota.

 

 

Posuvná brána = pohodlie

 

Väčšina klientov pri investícii do posuvnej brány využije možnosť elektrického pohonu s diaľkovým ovládaním. Predstavte si situáciu: Ste v práci. Volá Vám sused. Oznamuje, že ste zabudli zatvoriť bránu. Prostredníctvom telefónu to dokážete spraviť priamo z práce. Nemusíte nikam bežať.

 

(obrázok: https://captech.sk/produkt/samonosna-brana-ba/)

 

Otvorí sa za každých okolností

 

Ak sa rozhodnete pre samonosnú bránu, nemusíte riešiť ani výkyvy počasia. Nie je totiž náchylná na primŕzanie o koľajničku.

 

 

Z akéhokoľvek materiálu

 

Vyberte si materiál, ktorý sa Vám páči a najlepšie “sedí” k povahe budovy. Posuvná brána dovoľuje využiť rozmanitosť materiálov. Chcete drevo, hliník alebo plast? Nie je problém. Dokonca môžete mať aj kovanú posuvnú bránu. Úprava brány môže byť pozinkovaním, galvanizovaním alebo ich kombináciou.

 

 

Otvorí Vám aj keď doma zabudnete kľúče

 

Pri každodennom chodení hore-dole nemusíte opustiť svoj voz. Brána sa otvorí a zatvorí sama. Hodí sa najmä keď prší či počas zimy. Diaľkové ovládanie Vás zachráni a dostanete sa domov aj v prípade, ak si necháte kľúče ráno omylom doma.

 

 

Akýkoľvek terén a výška

 

Bývate v kopci? Žiaden problém. Posuvné brány majú skvelú vyhodu. Priatelia sa so všetkými terénmi. Pri inštalácii vieme bránu prispôsobiť akémukoľvek spádovému terénu a prejazdovej výške.

Zobrazenia: 732

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby