Nákupný zoznam dlhý ako týždeň pred výplatou, behanie po predajni ako hľadanie ihly v kope sena či odkladanie pokladničných bločkov ako keby išlo o rodinné dedičstvo. S aplikáciou Hornbach, nič podobné nehrozí. Ako jednoducho a rýchle sa s ňou nakupuje, a aké ďalšie výhody ponúka domácim majstrom, si budete môcť vyskúšať aj v najnovšej predajni Hornbach v Nitre, ktorá už čoskoro otvorí svoje brány.

Skôr ako mobil si dnes doma zabudnete peňaženku. Aplikácia Hornbach je vybavená toľkými praktickými funkciami, že každý macher na projekty bude mať všetko užitočné vždy poruke. Samoobslužné nakupovanie, elektronické účtenky, rozpoznávanie výrobkov podľa fotky či praktické návody pre vlastné projekty. A to je len hŕstka z toho, čo aplikácia Hornbach skutočne dokáže.

Prehľadný zoznam produktov a informácie o ich dostupnosti

Prehľadná a jednoduchá aplikácia ponúka kategorizovaný zoznam všetkých produktov a tiež informácie o ich dostupnosti. Potenciálni zákazníci si tak vedia z pohodlia domova overiť skladovú zásobu v ľubovoľnej predajni, dokonca až po informáciu, v ktorej jej časti a uličke sa nachádza potrebný tovar „Pomôže našim zákazníkom v orientácii aj v novootvorenej predajni Hornbach v Nitre,“ vysvetľuje pán Martin Taksonyi, riaditeľ prevádzky v Nitre.

Rýchle a jednoduché nakupovanie, ktoré začne už doma

Žiadny písaný zoznam, žiadne blúdenie po uličkách predajne. V aplikácii Hornbach si nákupný zoznam pripravíte vopred, napríklad aj v pohodlí domova. Pri produkte si stačí kliknúť na klinec. Nákupný zoznam si môžete začať vytvárať pohodlne na veľkom monitore počítača a následne pokojne pokračovať na mobile vo vašej dielni alebo v záhrade. Všetko sa priebežne synchronizuje a ukladá pod vaším účtom. A aby toho nebolo málo, v aplikácii Hornbach si zákazníci nájdu aj praktické návody, ako čo urobiť.

Ďalšou skvelou funkciou aplikácie je Self-Scan. „Skenovanie tovaru na predajni má hneď dvojaké využitie. Naskenovaním EAN kódu výrobku sa zákazník dozvie všetky dôležité informácie o danom produkte. Nemusí tak hľadať žiadne informácie na internete ani v tlačených brožúrach. Funkcia Self-Scan umožňuje priebežne skenovať kupované výrobky do nákupného zoznamu, ktorý už len na konci nákupu zaplatí,“ pokračuje pán Martin Taksonyi. Na konci nákupu stačí vygenerovať QR kód a rýchlo a bez čakania zaplatiť pri samoobslužnej pokladni. Zákazník následne obdrží papierový blok, ktorý však nemusí uchovávať. Doklad o kúpe si totiž nájde vo svojej aplikácii – a to v elektronickej podobe. Papierový blok slúži výlučne na to, aby zákazník mohol vyjsť von z brány samoobslužnej pokladne.

Automatické predĺženie záruky trvale nízkych cien

Aplikácia Hornbach okrem toho pomôže postrážiť rozpočet za projekty. Ak aplikácia zistí, že tovar, ktorý si pred niekoľkými dňami zákazník zakúpil, je zrazu lacnejší, Hornbach mu rozdiel vykompenzuje. Princíp automaticky predĺženej záruky trvale nízkych cien vysvetľuje pán Martin Taksonyi: „V prípade, že sa cena tovaru zvýši do 30 dní od jeho zakúpenia, sa danému užívateľovi aplikácie automaticky pripíšu na zákaznícky účet kredity v hodnote rozdielu cien. Tie si môže zákazník uplatniť pri ďalšom nákupe – či už online, alebo v niektorej z pobočiek. Takýmto spôsobom môže ušetriť peniaze aj spätne po nákupe.“

Ďalšie užívateľské benefity

Aplikácia Hornbach ponúka aj ďalšie užívateľské benefity. Okrem toho, že sa dá použiť napríklad aj ako plnohodnotný e-shop za účelom online nákupu, umožňuje aj hodnotenie jednotlivých produktov, prípadne aj rozpoznanie výrobkov vďaka foťáku v mobile. „Môže sa stať, že náš zákazník zabudne názov produktu, ktorý si u nás pred časom kúpil. Keď by si ho chcel znova zaobstarať, prípadne nájsť jeho alternatívu, stačí mu daný výrobok z pohodlia domova naskenovať. Naša inteligentná aplikácia mu zobrazí buď presne ten istý produkt aj s názvom, alebo jemu zodpovedajúci ekvivalent,“ uzatvára princípy fungovania aplikácie Hornbach pán Martin Taksonyi, riaditeľ prevádzky v Nitre.

Aplikáciu pre telefóny s Androidom si môžete stiahnuť TU, pre telefóny s iOS TU.

 

Viac informácií sa dozviete na stránke www.hornbach.sk.

Pridajte sa k nám na Facebooku - https://www.facebook.com/HornbachSK/

Zobrazenia: 61

Komentáre k tomuto článku sú uzavreté

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby