Drevené podlahy - klasika, ktorá si zachováva výhody aj dnes

Drevo môže byť jedným z najdrahších materiálov, ktoré viete využiť pri zariaďovaní svojho domova. Rovnako tento typ podláh, ktoré si nemalá časť domácností spojí s tradičnými parketami, patrí medzi drahšie kúsky vo výbave vášho nového domova. Dnes však ale stále viac platí, že drevená podlaha prináša mnoho výhod.

Podlahy síce vyžadujú starostlivosť, avšak aj keď sa časom opotrebujú, vďaka renovácii vyzerajú ako nové. Pri kvalitnejších značkách viete takto renovovať svoj priestor aj niekoľkokrát. Brúsenie podláh patrí medzi najpopulárnejšie spôsoby, ako rýchlo a cenovo dostupne obnoviť priestor.

Navyše len drevo vám poskytne ten skutočný pocit spojenia s prírodou. A trvácnosť? Pri dobrej a premyslenej údržbe môže podlaha z tvrdého dreva vydržať aj desiatky rokov. A ako podlahu ozvláštnite? Napríklad tak, že vymeníte lišty na plávajúcu podlahu a dáte iný dekor.

Drevené podlahy zapasujú do väčšiny interiérov

Okrem toho sa drevené podlahy vyrábajú v naozaj širokej škále farieb, dizajnov a dekorov. Vrátane tých, ktoré uspokoja najnovšie či najnáročnejšie dizajnové trendy. Ak potrebujete docieliť luxusný alebo odolný vzhľad, potom sú podlahy z dreva tým najideálnejším riešením.

Nemecká značka PARADOR patrí medzi lídrov na trhu podláh, vrátane drevených. Generácie domácností po celej Európe poznajú výhody drevenej podlahy, ktorá ich sprevádza často celý život. Keď kvalitná drevená podlaha, potom PARADOR. Pri drevených podlahách je dôležité rovnako to, ako ich nainštalujete.

Správna pokládka podláh je istotou, že si ju vychutnáte vo svojom domove aj po rokoch. Preto pri nákupe zainvestujte aj do lepidiel na drevenú podlahu, ktoré sú kvalitné a udržia vám ju nalepenú dlhodobo.

Zobrazenia: 59

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby