Dámy a páni, poznáte KitchenDraw? Veľmi ľahko ovládateľný, jednoduchý, vysoko efektívny.

KitchenDraw je produkt špecializujúci sa na grafický návrh interiérov, obzvlášť pre výrobcov modulového nábytku. Pritom nejde o žiadny amatérsky softvér, keďže automaticky generuje profesionálnu technickú a obchodnú dokumentáciu.

Špičkový render a naozaj príjemná práca. Je proste stvorený na tvorbu kuchýň, kúpeľní a interiérov.

Bezpochyby veľkou výhodou je nulová počiatočná investícia, bez nájmu a zmlúv. Po inštalácii a automatickom stiahnutí štandardného balička knižníc môžete využívať 20 hodín úplne zadarmo, zároveň máte k dispozícii školenie on-line i podporu cez e-mail. Neskôr platíte 3€/ hodinu práce, (odpočítava po 5 minútach). Platíte len vtedy, kedy naozaj pracujete. Všetky upgrady sú v cene.

Nová verzia KitchenDraw 6.5 zavádza nový motor pre virtuálnu realitu založený na OpenGL, ktorý jednoznačne vylepšuje kvalitu výstupov. Takto sa vizualizácia opäť približuje kvalite "foto" a pritom je možné sa na scéne pohybovať.

Ďalšou novinkou je spolupráca s Google SketchUp. KD 6.5 umožňuje import súborov  (.SKP, .3DS, .DXF, .ALK). Súbory formátu .SKP môžu byť tiež importované do katalógov.

Databáza "3D warehouse"  je obrovská knižnica objektov 3D, prístupná zdarma. Integrovaná funkcia v KitchenDraw umožňuje nájsť hľadaný objekt medzi stovkami tisícov objektov, ktoré sú tu k dispozícii. "3D warehouse" obsahuje objekty monumentálne aj objekty bežné a je pravdepodobné, že medzi nimi nájdete práve ten, ktorý hľadáte.

Medzi ďalšie benefity patrí napr. export dát do výrobných software ako Optimik, či IMOS, či voľne stiahnuteľné katalógy zo stránok výrobcu http://www.kitchendraw.com/CZE/catalogs.asp.

Viac info ako i demoverziu nájdete na http://www.kitchendraw.com/CZE/index.asp?fl=1

Galériu nájdete na: http://www.kitchendraw.com/CZE/gallery.htm

Program si môžete zadarmo vyskúšať (20 hodín): http://www.kitchendraw.com/CZE/download.asp

Zobrazenia: 1564

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby