Klimatizácie Ethera od Panasonic nielen chladia, ale aj vykurujú a čistia vzduch

Moderné klimatizácie už využijete nielen počas horúcich letných dní, ale ja počas zimy. Najnovšie modely Etherea ZKE od Panasonic využijete celoročne: okrem chladenia dokážu aj vykurovať a zároveň čistiť vzduch od škodlivín, ako sú baktérie, vírusy, plesne aj pachy.

 

Najnovšie modely Etherea ZKE, zo špičkového radu rezidenčných klimatizačných jednotiek Panasonic Etherea, patria nielen medzi najúčinnejšie na trhu so SCOP až 9,5 a SEER až 5,2. Varianty s výkonom 2,5 a 3,5 kW spadajú vo vykurovaní aj chladení do najvyššej energetickej triedy A+++, pričom ponúkajú aj super tichú prevádzku na úrovni 19 dB(a). Vďaka technológii nanoeTM X Mark 3 poskytujú tiež čistý vzduch v domácnosti. NanoeTM X využíva na čistenie vzduchu miliardy takzvaných hydroxylových radikálov (OH radikály). Tie vyhľadávajú reakciu s inými prvkami, ako je napríklad vodík, ktorých sa zachytí. Tým potláčajú množenie škodlivín, ako sú baktérie, vírusy, plesne a pachy.

 

„NanoeTM X Mark 3 odstráni pri rýchlom a opakovanom prečistení nebezpečné látky nielen zo vzduchu, ale aj z vybavenia domácnosti – napríklad zo závesov, kobercov, nábytku alebo roliet. Navyše, nanoeTM X veľmi účinne redukuje zápach, poradí si dokonca aj s tabakovým dymom. Vďaka nanoeTM X má jednotka schopnosť samočistenia, čím znižuje nároky na údržbu zo strany používateľa.“ dodáva Marek Hvozdík, hlavný zástupca Panasonic Heating & Cooling Solutions na Slovensku.

 

Okrem chladenia poskytuje aj funkciu vykurovania pri vonkajšej teplote až do -20 °C. Funkcia Aerowings 2.0 navyše zaisťuje koncentrované prúdenie vzduchu. Dvojité lopatky funkcie Aerowings smerujú vzduch k stropu, čím vytvárajú efekt sprchového chladenia. To zaisťuje rovnomernú distribúciu chladného vzduchu po celej miestnosti a vytvára tak príjemnú chladnú atmosféru bez nutnosti neustáleho priameho chladenia.

Ďalšie benefity

Okrem iného prináša Etherea ZKE aj vysoký komfort obsluhy. Ponúka možnosť diaľkového ovládania pomocou vlastného dizajnového ovládača alebo inteligentnej mobilnej aplikácie. Umožňuje tiež hlasové ovládanie, ktoré je kompatibilné s väčšinou hlasových asistentov na trhu. Riešenie Comfort Cloud poskytuje možnosť sledovať a nastavovať celý systém aj vzdialene.

 

Etherea ZKE je dostupná v single a multi-split prevedení s výkonnostným rozsahom 1,6 kW–7,10 kW a v troch farebných prevedeniach – bielom, striebornom a grafitovom, z ktorých je možné vyberať podľa dizajnérskeho zámeru.

 

Zobrazenia: 3

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby