Kvetináče Flow od Zaha Hadid

ZAHA HADID  sa venovala nielen architektúre ale aj dizajnu.  V spolupráci s talianskou fabrikou Serralunga navrhla kvetináče FLOW-L a FLOW-M, ktoré sú presne také ako jej architektúra,  symbiózou svetového dizajnu a architektúry.
V Bratislave sa stavia komplex SKY PARK od tejto svetoznámej architektky Zaha Hadid, ktorý  je odpoveďou na požiadavky mladých profesionálov, rodín aj dizajnových nadšencov po kvalitnom, funkčnom a efektívnom bývaní. Dizajnové bývanie a verejný priestor sú v symbióze, navzájom sa podporujú a preto sa nevylučuje aj umiestnenie kvetináčov Flow buď do interiéru, do vstupných priestorov alebo exteriéru, či už na námestie alebo do parku.

Unikátnym riešením priestoru sa  v bývalej priemyselnej zóne Mlynských nív podarilo vytvoriť úplne novú časť bratislavského centra. Zachovaním Jurkovičovej teplárne a výstavbou verejného mestského parku spája SKY PARK hodnotný verejný priestor s moderným bývaním svetovej úrovne a to všetko na jednom mieste a kúsok od centra mesta.
Zeleň, reštaurácie, kultúra aj relax. To všetko sa bude nachádzať pár krokov od Sky Parku a ten sa nachádza v blízkosti Nového SND, Hviezdoslavovho námestia, Eurovey či novej autobusovej stanice Nivy.

Zobrazenia: 265

Komentár


ARCHITEKT
Komentár osoby marketa anna medas o Október 13, 2020 na 20:42

mile

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby