Letné vydanie magazínu TRENDY BÝVANIE s dávkou inšpirácií je tu

Prejavte svoju individualitu dizajnom

 

Čaká vás v lete rekonštrukcia, renovácia alebo stavba domu a letná dovolenka tento rok nezapadá do vašich plánov? Vaše leto môže byť aj napriek tomu pohodové, štýlové a plné zážitkov. Magazín TRENDY BÝVANIE sa o to postará. Prostredníctvom dizajnu inšpirovaného svetovými a európskymi kultúrami privedie exotiku a dovolenkovú atmosféru priamo k vám domov. Toto horúce prázdninové číslo je už na pultoch všetkých dobrých stánkov, preto si poň rýchlo skočte a oddajte sa čítaniu a inšpiráciám.

„Aktuálne vydanie sme venovali zariadeniu domácnosti ovplyvnenej rôznymi národnými kultúrami. Nielen, že evokujú leto, more a dovolenku, ale reprezentujú ohľaduplný prístup k bývaniu, ku ktorému sa čitateľov usilujeme viesť. Oslobodiť sa od konvencií, prejaviť svoju individualitu a uvedomiť si svoje túžby a sny. Práve leto je obdobím, kedy ich dokážeme často uskutočniť a odpútať sa od rôznych vplyvov. Možno aj prostredníctvom dizajnu,“ hovorí Jana Zemková, riaditeľka vydavateľstva TRENDY media.

S najnovším číslom sa tak vydáte po stopách rôznych interiérových štýlov. Spolu s renomovanými dizajnérmi a architektmi nazriete do slnečného Provensálska a Toskánska, ktoré do dizajnu priniesli nostalgiu, ale i modernu súčasne. Všetkých čitateľov so zmyslom pre cestovanie určite poteší  koloniálny dizajn, ktorý je veľkou výzvou, experimentom a príležitosťou, ako zakomponovať do interiéru zážitky z ciest. Exkluzívne sa zoznámite so Swahili štýlom nazývaným aj Feng-Šuej Afriky. Dvorná dizajnérka časopisu Renáta Botev žijúca v Keni navštívila ostrov Zanzibar, ktorý je zdrojom čarovnej kultúry a dizajnu a vo veľkom inšpiruje aj zariadenie európskej domácnosti.

„So stránkami magazínu sa vyberiete na nákupy do novootvoreného obchodného centra s nábytkom OC STYLA, odkiaľ sme pre vás vybrali niekoľko zaujímavých doplnkov, prvkov a solitérov do vašej domácnosti. Viac o celom koncepte tejto nákupnej galérie sa dozviete aj prostredníctvom rozhovoru s jedným z jej akcionárov - Juanom Ramónom Hernandézom Soubletom,“ odporúča Jana Zemková.

Architektúra sa zameriava na čoraz obľúbenejší typ bývania pod šikminou. Architekt vám prezradí, ako si zobytniť staré i nové podkrovie, ako prekonať všetky architektonické danosti takéhoto priestoru a ako ich využiť v prospech pohodlia domova. Prekonáte mýty o drevostavbách a schladia vás novinky zo sektoru klimatizácie a tieniacich okenných prvkov. Zo sekcie technológií sú pre vás pripravené riešenia pre zvýšenie energetickej hospodárnosti domácnosti pomocou inteligentného riadenia a získavania energie zo slnka.

Pod drobnohľadom sa ocitla záhrada a jej dôsledná príprava pre tie najkrajšie letné zážitky strávené v jej rozmedzí. Krok po kroku si tak s magazínom TRENDY BÝVANIE môžete vytvoriť čarovný exteriérový priestor determinovaný vodnými prvkami, úhľadným trávnikom a štýlovým záhradným nábytkom. Spolu s tipmi na doplnky pre dotvorenie tej pravej dovolenkovej atmosféry môžete naplno odštartovať oddych vo vašej záhrade.

Ak predsa len neodoláte dovolenke v zahraničí, odskočte si na výlet a inšpirujte sa pritom niekoľkými zaujímavými tipmi magazínu, ktoré vám doprajú tie práve dovolenkové zážitky a relax. Počas ciest si tak môžete prečítať rozhovor so šéfkuchárom Martinom Záhumenským alebo si vybrať jeden z módnych outfitov, do ktorých dizajnéri votkali kúsok exotiky a kultúry.

Magazín TRENDY BÝVANIE je ambiciózny a dynamický magazín, ktorý vás prostredníctvom exkluzívnych fotografií a pútavého obsahu pripraveného v spolupráci s erudovanými odborníkmi prevedie nadčasovým interiérovým dizajnom, svetovou i domácou architektúrou, ekologickým bývaním, najnovšími stavebnými technológiami a najhorúcejšími trendmi. Buďte neustále informovaní a objednajte si aktuálne vydanie, ročné predplatné, jeho elektronickú verziu alebo si zaobstarajte staršie čísla za zvýhodnenú cenu na www.trendybyvanie.sk.

Denne budete obklopovaný exkluzívnymi nápadmi, ak sa stanete fanúšikom na facebookovskej stránke magazínu https://www.facebook.com/trendybyvanie/?fref=ts

 

Zobrazenia: 357

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby