Spoločnosť Wienerberger predstavuje nový model veľkoformátovej pálenej krytiny Tondach. Škridla Inspira zaujme na prvý pohľad svojím moderným vzhľadom a vynikajúcimi vlastnosťami.

Strešná krytina Inspira je určená priaznivcom moderných a elegantných stavieb bez ohľadu na to, či ide o novostavby, alebo rekonštrukcie. Tento model sa vyznačuje vysokou pevnosťou, dlhou životnosťou a stálofarebnosťou. Na jej funkčné vlastnosti poskytuje výrobca záruku 33 rokov.

Ekonomická a ľahká

Moderná škridla Inspira zaujme veľkým formátom. Veľkoformátové krytiny sú obľúbené pre ich ekonomické výhody, ktoré na strechu prinášajú. Spotreba len 9,2 ks/m² šetrí nielen materiál, ale aj čas potrebný na pokrytie strechy. Výhodou modelu Inspira je jej nízka hmotnosť (od 35 kg/m2), ktorá umožňuje jej bezproblémové použitie aj na rekonštruovaných objektoch. Ďalšou praktickou pomocou pri rekonštrukcii je možnosť posunu škridly od 37,0 do 42,5 cm. Inspira sa vďaka tomu ľahko prispôsobí latovaniu použitému na danej streche.

Veľkoformátovou škridlou Inspira možno pokryť strechy s bezpečným sklonom už od 30°. V prípade vodotesného podstrešia ju možno inštalovať dokonca aj na strechy s nízkym sklonom už od 18°.

Dostupná v troch farebných prevedeniach

Model Inspira zhmotňuje aktuálne architektonické trendy: plochá škridla s hladkým povrchom. Povrchová úprava engoba v troch nadčasových farbách: terakota, titánová a čierna zvyšuje nielen estetický vzhľad škridly, ale aj jej odolnosť. Pálená krytina si vďaka tomu trvalo zachová sýtosť, charakter a intenzitu pôvodného farebného odtieňa. Inspira tak ponúka inšpiratívny dizajn a maximálnu funkčnosť pre moderné architektonické riešenia.

www.wienerberger.sk

 

Zobrazenia: 254

Komentáre k tomuto článku sú uzavreté

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby