Pre vedenie úspešného veľkoskladu, potrebujete zvládnuť množstvo úloh, od podnikateľského plánu cez podrobné naplánovanie skla

dové

ho hospodárstva, personalistiky, manažmentu až po realizáciu plánu a udržanie chodu veľkoskladu.  Jedna z najdôležitejších vecí bezchybného chodu veľkoskladu je efektívne naprojektovanie vnútorných  priestorov vášho skladu.

Efektívny sklad znamená  dostatok skladovacieho priestoru, prehľadné uloženie materiálu s dobrou prístupnosťou, bezpečná a ľahká obsluha. V ponuke je množstvo druhov regálových systémov, z ktorého je možné si  vyberať .

Policové regály sú určené pre ručné zakladanie. Sú vhodné pre ukladanie drobného tovaru, krabíc, šanónov, kancelárskych potrieb,  tlačiarenského papiera  atď. V ponuke nájdete širokú škálu rozmerov políc, rámov a bohaté príslušenstvo podľa vašich individuálnych potrieb.

Paletové regály sú vhodné na zakladanie paletového tovaru a kontajnerov pomocou vysokozdvižného vozíka. Na trhu nájdete množstvo riešení skladového hospodárstva a rôzne typy paletového systému v rôznych prevedeniach.

Konzolové regály sú najlepším riešením pre efektívne a prehľadné uskladnenie tyčového a plošného materiálu ako aj paliet netypických tvarov.

Mobilné regály sú vylepšením stacionárnych regálov. Okrem toho, že zvyšujú kapacitu skladu majú jednoduchú obsluhu a k dispozícií široký sortiment príslušenstva.

Poschodové sklady  ponúkajú možnosť efektívne zvýšiť kapacitu skladu a tým pádom ušetriť na prevádzkových a investičných nákladoch. Tento druh skladového systému je vhodný do skladov s vysokým stropom.

Pri výbere vhodného regálového systému je potrebné zvážiť niekoľko vecí. Najpodstatnejšie je, aký tovar budete uskladňovať a aký uskladňovací priestor máte k dispozícií. Samozrejme netreba zabúdať na potrebnú prístupnosť uskladneného tovaru a spôsob manipulácie s ním.

Pre viac informácií o uskladňovacích možnostiach navštívte náš web: www.regalsistem.sk , kde okrem ponuky rôznych uskladňovacích systémov nájdete množstvo nápadov, ako svoj uskladňovací systém vylepšiť. V prípade potreby, nás môžete kedykoľvek kontaktovať na info@regalsistem.sk.

Zobrazenia: 372

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby