Tehly Porotherm T Profi prinášajú stavebníkom jedinečné výhody, ktoré príjemne prekvapia. Zoznámte sa so štyrmi kľúčovými vlastnosťami tehál plnených minerálnou vlnou.

Tehly Porotherm sú najpredávanejšie tehly na Slovensku. Medzi výrobkami keramického stavebného systému si vydobyla výnimočné postavenie nateraz posledná generácia tehál Porotherm – tehly plnené minerálnou vlnou. Porotherm T Profi predstavuje optimálnu symbiózu dvoch prírodných materiálov – keramiky a minerálnej vlny. Ich spojením vznikol produkt s vynikajúcimi tepelnoizolačnými parametra

mi bez nutnosti ďalšieho zateplenia, a to aj v prípade nízkoenergetických, či dokonca pasívnych domov. Vďaka tomu možno dosiahnuť výrazné úspory nákladov na vykurovanie domu aj z dlhodobého hľadiska.

Zdravie, bezpečnosť a dobrá investícia

Najlepšie inovácie vznikajú spojením obvyklých vecí neobvyklým spôsobom. Stalo sa tak aj v prípade tehál Porotherm T Profi. Ide o prírodný ekologicky čistý stavebný materiál, ktorý neobsahuje žiadne chemické látky ani škodlivé spojivá. Stavebník má istotu, že stavia ohľaduplne k životnému prostrediu a k zdraviu budúcich užívateľov stavby. Obvodové murivo z tehál Porotherm T Profi má okrem vysoko nadštandardných tepelnoizolačných vlastností aj vynikajúce statické parametre. Spĺňa požiadavky na požiarnu odolnosť budov. Vyznačuje výbornými zvukovoizolačnými parametrami. Zaručuje aj prirodzenú difúziu vodných pár a optimálnu tepelnú akumuláciu, čím pozitívne vplýva na mikroklímu v interiéri.

Extrémna odolnosť a trvanlivosť zaručujú, že stavba z tehál Porotherm T Profi je investícia do bezpečnosti vašej rodiny, ktorá sa navyše každý rok zhodnocuje.

Tehlový dom predstavuje trvalú hodnotu pre vás aj vašich potomkov. Kvalitne navrhnuté a postavené tehlové stavby majú prakticky neobmedzenú životnosť. Bývanie v tehlovom dome si budú užívať aj nasledujúce generácie.

www.porotherm.sk

Zobrazenia: 321

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby