Celý náš život sa sústredí okolo komunikácie. Všetky veľké míľniky ľudstva sa odvíjajú od komunikácie alebo jej zlepšenia: samotný jazyk, písmo, kníhtlač, telegraf, telefón, internet, mobilné komunikátory... a určite to už nie je koniec. A komunikácia je obojsmerný prenos informácií.


Aké informácie sa o danej problematike dozvieme, tak dobre vieme reagovať, porozumieť, vyriešiť. Podľa toho koľko, a aké informácií poskytneme, dostaneme adekvátnu reakciu.


Nie je náhoda, že sa táto stránka podobá na fenomén Facebook, ktorý nie je nič iné ako dobrý komunikačný nástroj. Facebook je o všetkom. V sieti Stavebnictvo.sk sa bude komunikovať a informovať “iba” o stavebnictve a všetkom čo s ním súvisí. Skoro každá odpoveď na otázku pri registrácii Dôvod registrácie na stavebnictvo.sk ? sa nesie v zmysle “hľadám komunikáciu,informácie” alebo “chcem zlepšiť komunikáciu,informovanosť”. To je dôvod prečo vznikol aj tento server. Aby sme tu všetci mohli informovať - komunikovať o našej práci cez textové príspevky, fotografie, videá, diskusie, kalendár a komentáre.


s pozdravom Martin


Ak máte svoju predstavu o čom by mal byť tento server, poteší nás, ak sa s ňou s nami podelíte.

Zobrazenia: 396

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby