V skladovom hospodárstve je vždy dôležité efektívne uskladňovať predmety podnikania za použitia čo najmenšieho priestoru, teda uskladňovať efektívne a ekonomicky. Využitie priestorov závisí od chytrých nápadov, kreativity návrhov, použitých uskladňovacích techník a policových systémov.

V prípade, že máte k dispozícií malý uskladňovací priestor, ale potrebujete, aby bol váš sklad efektívny, uskladnil čo najviac materiálu, mal ľahký prístup a ponúkal bezproblémovú manipuláciu, POSCHODOVÝ SKLAD môže byť pre vás to správne riešenie.

Čo je poschodový sklad?

Poschodové sklady sa vyznačujú tým, že dokážu maximálne využiť výšku vášho skladu tým, že zdvojnásobia až strojnásobia využiteľnú plochu a tým vytvoria viac priestoru či už na uskladňovacie alebo na administratívne účely.

Poschodové sklady sú dvoj alebo trojpodlažné regálové konštrukcie s podlahami z rôznych materiálov ako drevotrieska, preglejka, plech alebo oceľ. Podlahy majú protišmykovú úpravu. Jednoduchú manipuláciu so skladovaným materiálom, bezpečnosť a jednoduchosť pohybu je v konštrukciách zabezpečená medzipodlažiamy v schodisku.

Praktickou výhodou poschodového skladu je, že sklad si môžete úplne nastaviť podľa vašich predstáv, možné je využiť iba časť priestoru, napríklad horné časti alebo celý priestor. Poschodový sklad je možné kombinovať s už nainštalovanými skladovými regálmi. Konštrukcia je plne rozoberateľná a upravovateľná podľa aktuálnych potrieb vášho skladu.

 

Výhody poschodového skladu:

-          efektívne využitie skladového priestoru

-          úplná prispôsobiteľnosť podľa potrieb skladu (rozmery, materiál, počet podlaží)

-          ľahká montáž a upravovateľná konštrukcia

-          ľahký prístup a bezpečná manipulácia

 

Ako na to?

Všetky konštrukcie a priestorové usporiadania sú navrhnuté a vytvorené na mieru  presne podľa  požiadaviek a potrieb užívateľa. Pri navrhovaní a prevedení sa vždy dbá na dodržanie všetkých bezpečnostných pravidiel a predpisov.

S návrhom tak ako so zhotovením konštrukcie vám radi pomôžeme. Pre spracovanie návrhu a cenovej ponuky nás prosím kontaktujte e-mailom na adrese: info@regalsistem.sk alebo telefonicky na čísle: +421 32 7440328.

 

Zobrazenia: 281

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby