Sviatočné obdobie je už za dverami, a preto nastal čas zabezpečiť si výzdobu pre domácnosť a záhradu. Zavítajte do Hornbachu, ktorý už zajtra, 20.10. otvára svoje tradičné vianočné centrá s komplexnou ponukou všetkého, čo pre toto čarovné obdobie potrebujete.

Každoročne očakávané centrá so širokým sortimentom sezónneho tovaru sa otvárajú už 20. októbra v predajniach Hornbach po celom Slovensku a zákazníci sa môžu tešiť na príjemnú a srdečnú atmosféru, ktorá vystihuje ducha tohto obdobia. „Tešíme sa, že môžeme opäť privítať zákazníkov v našich vianočných centrách," hovorí Tadeáš Tenkl, odborník na dekorácie v projektových marketoch Hornbach. „Naším cieľom je spríjemniť im sviatočné obdobie tak, aby bolo čo najmenej stresujúce a príjemné. Či už ste rodina s deťmi alebo chlpatými kamarátmi, pozývame všetkých, aby prišli a preskúmali očarujúci svet Vianoc v Hornbachu."

Vianočné centrá Hornbachu sa stali synonymom pravej podstaty sviatočnej atmosféry a pre zákazníkov sú miestom, ktoré ich naplní radosťou a kúzlom tohto obdobia. Ponúkajú široký sortiment vianočných ozdôb, svetielok, Betlehemov, vencov, vianočných dediniek a ďalších výrobkov, ktoré vyhovujú každému štýlu a rozpočtu. Okrem dekorácií nájdu zákazníci v Hornbachu aj širokú ponuku umelých vianočných stromčekov, ktoré budú v polovici novembra doplnené aj o tradičné živé vianočné stromčeky NORDMANN Gold®, ktoré sú zárukou kvality.

Zákazníci sa zároveň môžu inšpirovať aj najnovšími trendmi vo vianočnej výzdobe. V širokej ponuke nebudú chýbať štýlové ozdoby v módnych farbách alebo doplnky v prírodnom duchu, ktoré podčiarknu čarovný nádych zimného obdobia. Vianočné centrá otvárajú všetky predajne Hornbach: v Bratislave, v Nitre, v Košiciach a aj v Prešove.

Viac informácií sa dozviete na stránke www.hornbach.sk. Pridajte sa k nám na Facebooku - https://www.facebook.com/HornbachSK/

Zobrazenia: 33

Komentáre k tomuto článku sú uzavreté

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby