Projektové markety Hornbach za prísnych hygienických opatrení stále ponúkajú veľa možností, ako nakupovať. Pre bežných zákazníkov zostávajú otvorené záhradné centrá, bez obmedzenia funguje pri dodržaní všetkých pokynov veľkoobchod pre profesionálov. Všetkým zákazníkom ponúka Hornbach možnosť nákupu online s doručením domov alebo s vyzdvihnutím na vybraných predajniach.

Hornbach má pre verejnosť stále otvorené vonkajšie aj vnútorné záhrady v režime regulovaného množstva zákazníkov. V ponuke je sortiment záhradných substrátov, hnojív, sadeníc a osiva, rastlín a kríkov a súvisiaceho záhradného náradia až po záhradnú techniku, ako sú kosačky a kultivary. Nájdete tu i doplnkový predaj domácich potrieb, grily, palivá, podpaľače a krmivá či doplnky pre zvieratá. Vstup do záhradného centra je umožnený cez špeciálne označený vchod.

Pre veľkoobchodných zákazníkov je vstup do predajne taktiež cez špeciálne označený vchod stavebnín. Drive-in je umožnený osobám, ktoré sa pri vstupe preukážu jednou z nasledujúcich možností akceptovaných aj v elektronickej verzii:

- Profikartou Hornbach
- Osvedčením o podnikateľskej činnosti spolu s dokladom totožnosti (živnostenské oprávnenie, výpis z obchodného registra a pod.)
- Plnou mocou od svojho zamestnávateľa s poverením nákupu pre podnikateľskú činnosť a s dokladom totožnosti

Podmienky vstupu do predajne, hygienické opatrenia

Vstup do predajne je pre všetkých zákazníkov možný len s antigénovým alebo RT-PCR testom nie starším ako 7 dní a so zakrytím horných dýchacích ciest s použitím respirátora FFP2, ktorý je správne nasadený (zakryté ústa i nos). Výnimkou sú osoby, ktoré prekonali ochorenie COVID-19 a majú o jeho prekonaní doklad nie starší ako tri mesiace a tiež osoby, ktoré boli proti ochoreniu zaočkované. Pred vstupom do predajne je nutná dezinfekcia rúk a pri vyzdvihnutí výrobku použitie jednorazových rukavíc. Rozostupy sú povinné na minimálne dva metre. Odporúča sa bezhotovostné uhradenie nákupu.

Ostatné produkty dostupné len online

Ostatný sortiment je v súlade s vládnymi obmedzeniami pre maloobchodný predaj uzavretý. Hornbach však ponúka službu objednania tovaru online s doručením domov alebo s vyzdvihnutím na výdajnom mieste niektorej z prevádzok Hornbach. Zákazník si vie vyberať a rezervovať tovar na e-shope www.hornbach.sk.

Všetky projektové markety HORNBACH vybavujú zákaznícke reklamácie a umožňujú vrátenie zakúpeného tovaru.

Otváracia doba projektových marketov Hornbach

Pondelok – Piatok   7:00 - 20:00
Sobota - Nedeľa      8:00 - 20:00
Sviatky                       ZATVORENÉ

 

Viac informácií sa dozviete na stránke www.hornbach.sk.

Pridajte sa k nám na Facebooku - https://www.facebook.com/HornbachSK/

Zobrazenia: 115

Komentáre k tomuto článku sú uzavreté

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby