SmartFloor je revolučný systém podkladu špeciálne navrhnutý pre inštaláciu vinylovej podlahy.

SmartFloor kombinuje najlepší výkon, pokiaľ ide o zníženie hluku, stability a vyrovnávacie vlastnosti. Hlavnou výhodou SmartFlooru je, že nemá čas sušenia ako vyrovnávacia tekuté stierky . Ihneď po inštalácii je možné pokladať krytinu.

Výnimočne stabilný plávajúci podklad pre podlahy PVC, linoleum a iné . Je vhodný pre všetky pružných podlahových krytín a typy lepidiel v komerčnej i domácej výstavbe. Môže byť použitý na takmer všetky typy podlahových konštrukcií, rovnako ako systémy podlahového vykurovania.

Tento produkt produkt má  hrubku  len 8mm , vyžaduje iba základné nástroje a zručnosti, ale produkuje vysoko profesionálny vzhľad. Poskytuje riešenie celej rady problémov spojených s tradičnými metódami prípravy povrchu. SmartFloor sa  jednoducho pokladá ,ako  plávajúci podklad,  okamžite vyhladí nezrovnalosti . Nie je nutné odstrániť staré podlahové krytiny, poškodený poter alebo znečistený povrch.

Použitie SmartFloor ® systém ponúka nielen významnú úsporu času , ale aj odstraňuje riziko poškodenia potrubí a káblov v podlahe. Samozrejme, že celá podlaha sa dá odstrániť rovnako ľahko, bez poškodenia pôvodného povrchu.

Zobrazenia: 492

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby