S aktuálnym číslom TRENDY Bývania získate vstupenku na výstavu do Nitry zadarmo


Časopis TRENDY Bývanie pozýva na výstavu Nábytok a bývanie 2016 v Nitre

Na tohtoročnej výstave Nábytok a bývanie si návštevníci môžu na výstavisku Agrokomplex v Nitre v dňoch 8. až 13. 3. 2016, pozrieť novinky z oblasti dizajnu, architektúry, nábytkárskeho priemyslu a bytových doplnkov. Okrem toho na výstave nájdu aj stánok najštýlovejšieho časopisu venujúceho sa tejto problematike – TRENDY Bývanie. Časopis vo svojom najnovšom čísle prináša aktuálne novinky a trendy z oblasti bývania a životného štýlu, ale aj darček pre svojich čitateľov - vstupenku na výstavu v hodnote 5 eur zadarmo. Informuje o tom riaditeľka vydavateľstva TRENDY Bývanie Jana Zemková.

,,Počas návštevy veľtrhu Nábytok a bývanie 2016 v Nitre si nájdite čas a zastavte sa v našom stánku č. 14, v pavilóne M4. Ponúkneme vám šálku dobrej kávy a odborník vám poradí v oblasti architektúry a dizajnu. Ešte predtým si však kúpte najnovšie číslo nášho časopisu TRENDY Bývanie, v ktorom okrem vstupenky na výstavu zdarma nájdete aj prehľad o aktuálnom programe Zelená domácnostiam. Poradíme vám aký je postup aby ste si mohli dať nainštalovať dotované zariadenie na využívanie obnoviteľných zdrojov a ako si postaviť moderný nízkoenergetický dom v súlade s prírodou. Svoj priestor v čísle dostali aj významné osobnosti československého dizajnu a bytové doplnky na ľudovú nôtu. Nájdete v ňom i ďalšie exkluzívne rozhovory a 11 stavebných realizácii uchádzajúcich sa o titul Stavba roku 2015,“ pozýva J. Zemková.

V priebehu štyroch rokov na trhu si magazín TRENDY Bývanie - časopis o dizajne, stavebníctve, záhrade a architektúre, získal priaznivcov medzi cieľovými skupinami-laickou i odbornou verejnosťou, aj dôveru inzerentov. Kvalitný obsah a pútavé grafické spracovanie priťahuje cca 100 000 čitateľov, ak sa zaráta tlačená aj elektronická verziu časopisu, internetový portál www.trendybyvanie.sk a Facebook stránka TrendyBývanie.

Časopis TRENDY Bývanie sa v súčasnosti radí medzi top printové média zaoberajúce sa problematikou stavebníctva. Dvojmesačník ponúka na svojich stranách kompletné poradenstvo a inšpirácie. Prioritou vydavateľstva je popularizácia jednotlivých odvetví i v neodborných kruhoch a pravidelné predstavovanie jedinečných a zaujímavých riešení, inovácií a noviniek širokej skupine čitateľov. V spolupráci s erudovanými odborníkmi prináša užitočné informácie, rady a nápady pre vašu domácnosť a bývanie. K dispozícii je aj formou ročného printového a elektronického predplatného. V prípade, že ste si nestihli zaobstarať niektoré zo starších vydaní, v ponuke je tiež možnosť ich doobjednania za zvýhodnenú cenu.

Medzinárodný veľtrh Nábytok a bývanie v Nitre je každoročným zdrojom inšpirácie už 26 rokov a je určený pre obchodníkov, architektov, dizajnérov, novinárov a taktiež pre laickú verejnosť. Návštevníci majú možnosť si počas jej konania prezrieť nové trendy, vrátane materiálov, technologických riešení a nových poznatkov.

Viac informácii na www.trendybyvanie.sk

Zobrazenia: 288

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby