S nástupom jesene prišiel čas pripraviť záhradu na zimný odpočinok. Toto ročné obdobie však ešte stále môžete využiť aj na dokončenie novej terasy či renováciu tej starej, výstavbu príjazdovej cesty alebo chodníkov.

Ak si chcete ešte pred zimou skrášliť okolie svojho rodinného domu, využite špeciálnu jesennú ponuku produktov spoločnosti SEMMELROCK STEIN + DESIGN Dlažby, s.r.o.  Do 30. 11. 2022 si môžete kúpiť dlažbu, platne, plotové a múrové systémy či ďalšie doplnky oveľa výhodnejšie. Súčasťou jesennej ponuky, ktorá platí u všetkých zmluvných predajcov, sú zákaznícky obľúbené produkty, ale aj zaujímavé novinky.

Pestrý sortiment pre každý štýl

Betón patrí už dlhé desaťročia k najobľúbenejším materiálom vonkajšej podlahovej krytiny. Vyniká vysokou bezpečnosťou, mrazuvzdornosťou i odolnosťou voči soliam. Osvedčil sa vďaka svojej flexibilite, odolnosti voči zaťaženiu či vysokej trvácnosti. Semmelrock ponúka dlažby a platne rôznych farieb, povrchov a formátov pre flexibilné a individuálne možnosti stvárnenia vonkajších plôch. Zďaleka to však nie je všetko. Súčasťou bohatého sortimentu značky sú aj múry a ploty, ktoré poskytujú majiteľom súkromie i dostatočnú vizuálnu ochranu. Do exteriéru môžete pútavo zakomponovať betónové kvetináče či obrubníky na ohraničenie kvetinových záhonov. Esteticky zaujímavým a zároveň funkčným prvkom sú nášľapné kamene na vytvorenie záhradných chodníčkov. Ponuku značky Semmelrock dopĺňajú tiež ekologické dlažby. Tie vďaka širším škáram zabezpečujú efektívne odvádzanie zrážkovej vody do pôdy a zároveň umožňujú spevnenie vydláždenej plochy.

Kombinujte produkty navzájom

Ak obľubujete exteriér v jednotnom dizajne, skombinujte dlažby, platne, múry, obrubníky a schody z jednej série. Dokonalý vzhľad získate s rodinami produktov Semmelrock. Vďaka vysokej kvalite výrobných procesov sú všetky výrobky zárukou funkčnosti, odolnosti a dlhej životnosti. Uplatnite svoju tvorivosť a fantáziu, a vytvorte si exteriér, v ktorom sa budete cítiť príjemne a ktorý dokáže zaujať a inšpirovať aj ostatných. Veľa priestoru pre kreatívne nápady umožňuje napríklad séria produktov Bradstone Milldale. Ponúka možnosti stvárnenia plôch, múrov, schodov, dokonca i kvetináčov. Rozmanité riešenia vytvoríte aj s programom Bradstone Travero. Spojte platne s múrom, schodmi a obrubníkmi a vytvorte tak harmonický a ucelený exteriér.

Impozantná dlažba

Súčasťou jesennej ponuky je aj atraktívna novinka – dlažba ARTE SQUARE kombi  hrúbkou 8 cm. Jej povrch tvorí zmes viacerých medzi sebou namiešaných farieb. Vďaka modernému a uhladenému vzoru môžete vytvoriť veľkolepé plochy v lineárnom tvare. S takýmto povrchom nebude žiadny exteriér vyzerať nudne. Svojou impozantnosťou a honosnosťou sa táto dlažba dokonale hodí k rezidenčným domom či vilovým štvrtiam, no jedinečný charakter dodá aj verejným priestranstvám, námestiam a parkom. Zvoľte si antracitový alebo dymovo hnedý odtieň a zrealizujte si exteriér podľa svojich predstáv.

Viac na www.wienerberger.sk/semmelrock/

Foto: SEMMELROCK STEIN + DESIGN Dlažby s.r.o.

Zobrazenia: 45

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby