S chladnou jeseňou a drahými energiami prichádza v mnohých domácnostiach otázka: ako ušetriť na vykurovaní? VELUX prináša odpoveď: vymeňte staré okná za nové! Izolačné trojsklá v podkroví vám nielenže pomôžu šetriť náklady na vykurovanie v dlhodobom horizonte, vďaka aktuálnej jesennej akcii ušetríte aj počas ich kúpy. Tá je časovo limitovaná; prebieha od 17. októbra do 30. novembra 2023.  

Strešné okná VELUX dnes vďaka dlhodobému technologickému vývoju spĺňajú vysoké štandardy energetickej účinnosti a sú zároveň cenovo dostupné. Navyše, do podkrovia prinášajú potenciál úspory. Okrem toho, že slúžia ako zdroj denného svetla, ktorý vám v zime do interiéru prinesie pasívne solárne zisky, sa vďaka svojim tepelnoizolačným vlastnostiam starajú aj o to, aby nahromadené teplo neunikalo z interiéru.

Práve to definuje tzv. súčiniteľ prestupu tepla oknom Uw, ktorý je základnou mernou jednotkou, určenou na stanovenie tepelných strát. V praxi platí, že čím má nižšiu hodnotu, tým má konštrukcia lepšie tepelnoizolačné vlastnosti. 

Pri kúpe okno so zasklením 61 alebo 64 a získate naspäť až 50 €

Spoločnosť VELUX vyhlasuje tzv. cashback akciu na strešné okná so zasklením 61 alebo 64. Stačí si zakúpiť vybrané strešné okná v období od 17. októbra do 30. novembra 2023 a nahrať na webovú stránku VELUX kópiu faktúry, ktorá preukáže sumu a dátum, kedy boli okná zakúpené. Potom stačí počkať pár dní a za každé okno podľa jeho typu získate naspäť príslušnú sumu.

Cashback sa vzťahuje na produkty VELUX nasledovne:

  • na strešné okná VELUX s trojsklom typu 61 v sume 25 € / okno,
  • na strešné okná VELUX s trojsklom typu 64 v sume 50 € / okno.

Ponuka platí pre celodrevené, ako aj bezúdržbové okná, strešné okná s horným aj spodným ovládaním – bez ohľadu na ich veľkosť.

Ponuka sa nevzťahuje na strešné okná s dvojsklom, okná z kategórie Premium, doplnkové a vertikálne okná, strešné balkóny, na zariadenia na odvod dymu a na strešné výlezy.

Strešné okno VELUX so zasklením 61

Ide o cenovo výhodný variant trojvrstvového izolačného zasklenia, ktoré zabraňuje tepelným stratám. Súčiniteľ prestupu tepla celým oknom Uw je 1,1 W/m2K a zasklenie sa stará aj o elimináciu hluku prichádzajúceho z exteriéru na úrovni 32 dB.

V  akcii spoločnosti VELUX môžete za každé okno so zasklením 61, ktoré kúpite od 17. októbra do 30. novembra, získať naspäť 25 €. 

Strešné okno VELUX so zasklením 64

Ide o nízkoenergetické izolačné trojsklo, ktoré do domácností prináša ešte vyšší komfort. Vyznačuje sa skvelou tepelnou izoláciou a lepšou schopnosťou tlmiť zvuk prichádzajúci z exteriéru vrátane hluku z dažďa.

Súčiniteľ prestupu tepla celým oknom Uw dosahuje 1,0 W/m2K  a pri zapustenej montáži len 0,94 W/m2K. Izolačné trojsklo sa vyznačuje aj útlmom hluku na úrovni 35 dB. Vonkajšia časť je vybavená samočistiacou vrstvou, vďaka ktorej si budete krásny výhľad z okna užívať veľmi dlho.

Ak sa rozhodnete pre kúpu strešného okna so zasklením 64 od 17. októbra do 30. novembra 2023, za každé zakúpené okno získate naspäť 50 €. 

Všetky potrebné informácie a pravidlá akcie nájdete na webovej stránke VELUX.

Zobrazenia: 18

Komentáre k tomuto článku sú uzavreté

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby