SPOLOČNOSŤ BLUM POZÝVA NA VEĽTRH NÁBYTOK A BÝVANIE V NITRE 2019

Už 5. - 10. marca sa v priestoroch národného výstaviska Agrokomplex v Nitre uskutoční 29. ročník medzinárodného veľtrhu nábytku, bytových doplnkov, dizajnu a architektúry, kde bude vystavovať  aj najväčší výrobca a predajca funkčných nábytkových kovaní v Európe - spoločnosť BLUM. Všetci záujemcovia o praktické riešenia kuchýň sú vítaní v stánku 51 v hale M4, kde bude pripravený tím odborníkov ochotný nájsť optimálne využitie priestoru kuchyne pre každú domácnosť a to vďaka systému moderných závesov, výklopov a výsuvov.

Značka BLUM sa už dlhé roky venuje potrebám používateľov kuchýň na celom svete. Pravidelne navštevuje používateľov kuchyne doma a pozoruje ich pri každodennej činnosti. Takto neustále získava nové poznatky a rozvíja nápady na výrobky, ktoré sú prispôsobené každodenným potrebám kuchyne. „Pri našom výskume potrieb sme určili tri charakteristiky praktickej kuchyne: jednoduché pracovné postupy (Workflow), dostatočný úložný priestor (Space) a vysoký komfort pohybu (Motion). Ak na to budete pamätať, určite dostanete takú kuchyňu, ktorá vám bude vyhovovať," vysvetľuje Blanka Benková, zástupkyňa spoločnosti Blum pre Slovensko.

ÚLOŽNÝ PRIESTOR TAM, KDE PREDTÝM NEBOL

Vyťažiť z kuchyne maximálny možný priestor, to je jeden z najdôležitejších cieľov pri projektovaní kuchyne. S širšími, vyššími a hlbšími výsuvmi od Blum tak možno získať množstvo priestoru, ktorý by bol inak stratený. S praktickými skrinkami je práca v kuchyni pohodlnejšia ako kedykoľvek predtým. Využíva sa každé dostupné miesto, až do najvzdialenejšieho kútika.

VŠETKO ZÁVISÍ OD ZVYKLOSTÍ A ŽIVOTNÉHO ŠTÝLU

Keďže sú kuchyne v nasadení 15 rokov i dlhšie, už pri projektovaní kuchyne je vhodné zamyslieť sa nad budúcimi potrebami. „V prípade veľkej rodiny je potrebné naprojektovať viac miesta - najmä na riad, hrnce a zásoby. Potrebu úložných priestorov ovplyvňuje aj osobný životný štýl, napríklad v prípade častých návštev. Ten, kto rád a veľa varí by mal uvažovať o priestore potrebnom na špeciálne kuchynské pomôcky a riad. Ten, kto chodí častejšie nakupovať nepotrebuje toľko miesta na zásoby, ako ten, kto robí 1-2 veľké nákupy za mesiac,” hovorí B. Benková.

Množstvo praktických nápadov pre vašu kuchyňu nájdete na https://www.blum.com/sk/sk/ideas/cabinet-solutions-5grid/

SPACE TOWER

Hviezdou portfólia výrobkov spoločnosti Blum je skrinka na zásoby Space Tower určená na pohodlné a ergonomicky výhodné uloženie potravinových zásob. Jej vnútorné výsuvy sú flexibilne projektovateľné a umožňujú prístup k uloženým veciam zo všetkých strán. SPACE TOWER je flexibilný na výšku, šírku a hĺbku a možno ho prispôsobiť požadovaným potrebám úložného priestoru. Šikovné riešenie skriniek využije dostupný priestor najlepším možným spôsobom a zásoby tak možno uložiť na centrálnom mieste. „Systémy vnútorného členenia prinášajú optimálne využitie úložného priestoru a zabezpečujú poriadok a prehľad. Zásoby sú uložené stabilne a neprevrátia sa. Každý výsuv vás presvedčí nosnosťou – celkovou hmotnosťou až 70 kg. Bezpečne tak možno uložiť aj ťažké veci ako napríklad fľaše,” špecifikuje Blanka Benková.

Viac o výhodách a možnostiach využitia skrinky na zásoby SPACE TOWER sa dočítate na https://www.blum.com/sk/sk/products/cabinet-applications/space-towe...

AVENTOS HK top

Moderné návrhy kuchýň presadzujú výklopné riešenia hornej časti kuchynskej linky a aj  v tomto smere Blum prináša pohodlie a komfort pri otváraní ťažkých vrchných čiel za pomoci nového výklopu AVENTOS HK top. Vďaka pohybu výklopu si otvárané čelo vyžaduje len malý priestor smerom nahor. AVENTOS HK top sa pohybuje úplne mimo oblasti pohybu a môže tak zostávať otvorený pri príprave jedla. Systém je kompatibilný pre výšky korpusov do 600 mm a šírky korpusov do 1800 mm, pričom s ním možno zrealizovať drevené čelá, ale takisto široký alebo úzky hliníkový rám. AVENTOS HK top sa vďaka malým rozmerom harmonicky začlení do korpusu. Montáž uľahčia systémové skrutky zdvíhacieho mechanizmu alebo predmontovaný doraz. Výklop bez úchytiek sa otvára elektricky pomocou SERVO-DRIVE alebo mechanicky s TIP-ON.

Viac informácii o novom výklope AVENTOS HK top nájdete na https://www.blum.com/sk/sk/products/liftsystems/aventos-hk-top/prog...

PREČO JE KOVANIE OD BLUM TAKÉ VÝBORNÉ?

Kovanie od Blum vykazuje celosvetovo výborné výsledky. Nielen, že vytvára výborný dojem, ale je to predovšetkým technológia pohybu, ktorá poskytuje užívateľom jednoduchú obsluhu, pohodlné zatváranie a tiež otváranie bez vynaloženia sily. Zásuvky, dvierka alebo výklopy sa v jednej kuchyni otvoria a znova zatvoria viac ako 80-krát za deň, čo si vyžaduje trvácne inovatívne technológie, ktoré zvládnu chod a prevádzku každej kuchyne bez zaváhania. „Ak vás zaujíma, ako tieto produkty fungujú, pýtajte sa v stánku na tieto výrobky: BLUMOTION, SERVO-DRIVE, TIP-ON BLUMOTION a TIP-ON," dodáva B. Benková. Vysokú kvalitu výrobkov a služieb potvrdzujú tiež viaceré svetové ocenenia ako napr. Interzum Award či German Design Award Special.

BLUM

Firma Blum je známa a oceňovaná ako inovatívny rodinný podnik s medzinárodným zameraním. Venuje sa výrobe a predaju high-tech nábytkového kovania, ktoré tvorí systém výklopov, závesov a výsuvov. So štyrmi rôznymi pohybovými technológiami prinášajú vysoký komfort otvárania, zatvárania a užívania nábytku vo všetkých obytných priestoroch domácnosti. Svoje výrobky orientuje predovšetkým na používateľov kuchýň.

Viac informácii nájdete na www.blum.sk

Zobrazenia: 153

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby