Združenie výrobcov a spracovateľov expandovaného polystyrénu (Združenie EPS SR) predstavuje ďalších hrdinov tepelnej izolácie. V rámci svojej edukatívnej kampane s názvom „Polystyrén men – Hviezdy tepelnej izolácie“  vyzdvihuje jednoduchou a hravou formou prednosti expandovaného polystyrénu.

 

„Touto kampaňou chceme konečnému spotrebiteľovi priniesť užitočné informácie zrozumiteľným spôsobom. Nové videá znázorňujú použitie bieleho aj sivého polystyrénu v tepelnoizolačnom systéme ETICS a tiež využitie tvrdého polystyrénu na ploché strechy,“ hovorí Marta Strapková, predsedníčka Združenia EPS SR.

 

Kampaň „Polystyrén.men – Hviezdy tepelnej izolácie“ približuje širokej verejnosti polystyrén ako najvhodnejší tepelnoziolačný materiál na zateplenie, možnosti jeho použitia na stavbe a spôsob jeho správnej aplikácie. Pri výbere vhodnej tepelnej izolácie poslúžia stavebníkom informácie na špecializovanej stránke www.polystyren.men.

 

Noví hrdinovia tepelnej izolácie

Hlavnými postavami kampane „Polystyrén men – Hviezdy tepelnej izolácie“ sú personifikácie samotného produktu Polystyrén Biely, Polystyrén Sivý, Polystyrén Vodoodolný, Polystyrén Tvrdý a ich aplikácie v ETICS a na plochých strechách. Hrdinovia sa predstavujú v krátkych animovaných videách, pričom jednotlivé postavy reprezentujú najdôležitejšie vlastnosti polystyrénu.

Novou hviezdou medzi tepelnými izoláciami je EPS vo vonkajšom tepelnoizolačnom systéme ETICS na zateplenie obvodových stien budov, ktorého hlavnou súčasťou sú tepelnoizolačné dosky z polystyrénu. Vynikajúcu tepelnú izoláciu v tomto systéme zaistí hviezdne duo – biely a sivý polystyrén. K hviezdam tepelnej izolácie pribudol aj Polystyrén Tvrdý na ploché strechy. Ide o ľahký a trvácny materiál, ktorý strechu zaťažuje iba minimálne. Pritom je však mimoriadne odolný.

 

Hrdinov „Polystyrén men“ môžete vidieť a počuť na sociálnych sieťach YouTube a Facebook a tiež v online a v tlačených médiách so zameraním na stavebníctvo a bývanie. Všetky hviezdy tepelnej izolácie nájdete aj na špecializovanej stránke www.polystyren.men 

Zobrazenia: 128

Komentáre k tomuto článku sú uzavreté

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby