STAVEBNÉ PRÁCE - VÝSTAVBY CIEST A CHODNÍKOV VÝSTAVBA BARIEROVÉHO OPLOTENIA
 
Chcete vylepšiť alebo opraviť exteriér, alebo interiér vášho domu? Potrebujete zmenu vo vašom okolí? Neviete ako na to? Pomôžeme vám pri úprave,alebo stavbe vášho domu, dvoru, chodníkov, príjazdových ciest, parkovísk a okolia. Vyriešime vaše starosti s pokládkou zámkovej dlažby a ostatných zemných aj sta vebných prác. Zrealizujeme vaše sny a plány. Sme špecialisti v oblasti zámkových dlažieb a rôznych stavebných prác . Naše dlhoročné skúsenosti sú zárukou kvalitnej práce a spolupráce so zákazníkmi. Zakladáme si na vašej spokojnosti, preto sa snažíme poskytnúť najširšie spektrum naších služieb, dokončiť vaše objednávky v najkratšej dobe a predovšetkým najlepšie odviesť našu prácu. Naša spoľahlivosť a vaša spokojnosť je pre nás to najdôležitejšie.
 
Dodanie zámkovej dlažby v rôznych variáciach, tvarov, farieb, povrchových štruktúr a materiálov, ktoré môžu byť zaujímavo stvárnené do akejkoľvek podoby plochy parkoviska, chodníka alebo okolia vášho rodinného domu či záhrady podľa vašich predstáv a k vašej spokojnosti. Zámkovú dlažbu odoberáme od renomovaných výrobcov, ktorí zaručujú vysokú kvalitu svojich výrobkov potvrdenú certifikátom.

Predaj zámkovéj dlažby,doplnkov,naformátovaného kameňa, stavebného materiálu, obrubníkov, palisád, minipalisád, svahových oporných systémov, zatrávňovacích panelov, schodov, oplotenia a plotové systémy a ostatných doplnkových prvkov, odvodňovacie žľaby, odtokové vpuste ,drenážne systémy ,odvodňovacích systémov, kanalizačné vpuste a poklopy), dodanie všetkých podkladných materiálov - štrku, piesku, okrasného kameňa,atď.


Zobrazenia: 393

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby