Projektový market Hornbach v týchto dňoch prichádza s novinkou, ktorá poteší jeho zákazníkov - je ňou predĺžená záruka trvalo nízkych cien. Kým doteraz sa týkala výhodnej ceny v čase kúpy, po novom sa vzťahuje aj na už uskutočnené nákupy. Odteraz sieť projektových predajní ponúka svojim zákazníkom garanciu nízkych cien 30 dní odo dňa nákupu. Predĺženú záruku si budú môcť zákazníci uplatniť v e-shope alebo v jednej z kamenných predajní.

Koncept trvalo nízkych cien je zákazníkom siete projektových marketov Hornbach dobre známy. Záruka trvalo nízkych cien znamená, že Hornbach neponúka žiadne akcie alebo zľavy, ale celoročne výhodné nízke ceny. Táto cenová stratégia je príjemnou zmenou oproti krátkodobým akciám, ktoré si zvyčajne vyžadujú väčšiu mieru odhodlanosti, pokiaľ chce záujemca nakúpiť naozaj výhodne. „Myslíme si, že zákazník by mal mať radosť nielen z realizácie svojho projektu, ale rovnako aj z nákupu, ktorý mu predchádza. Tešíme sa, že Hornbach prichádza s touto novinkou, pretože si môžu byť istí, že u nás nakúpia naozaj výhodne,” hovorí David Kolář, marketingový riaditeľ siete projektových marketov Hornbach.

Garancia trvalo nízkych cien aj 30 dní po nákupe

Novinka, s ktorou prichádza Hornbach, bude v platnosti od marca 2022. Zákazníkom umožní ušetriť aj pri nákupoch realizovaných z pohodlia domova. V prípade, že dôjde ku zlacneniu tovaru najneskôr 30 dní po nákupe, bude zákazníkom dorovnaný tento cenový rozdiel. Obdržia ho automaticky vo forme kreditu a nájdu si ho vo svojom Hornbach zákazníckom účte - bez ohľadu na to, či nakúpili v kamennej predajni alebo v e-shope.

Predĺžená záruka trvalo nízkych cien - ako to funguje?

Na to, aby si zákazníci mohli uplatniť predĺženú záruku trvalo nízkych cien, im stačí jediná vec - zákaznícky účet Hornbach. Aby bol ich nákup čo najjednoduchší, môžu si cez Google Play alebo App Store stiahnuť mobilnú aplikáciu. 

Následne, počas nákupu alebo po ňom, do aplikácie (alebo svojho účtu na webovej stránke Hornbach) nahrajú účet za realizovaný nákup. Automaticky sa naň vzťahuje predĺžená záruka trvalo nízkych cien. „Pokiaľ sa stane, že v priebehu 30 dní od nákupu tovar zlacnie, zákazníkovi sa v jeho Hornbach účte automaticky priráta tento finančný rozdiel vo forme kreditu. Ten môže využiť pri ďalšom nákupe,” dopĺňa David Kolář z Hornbachu.

Kredit si môžu zákazníci uplatniť pri najbližšom nákupe buď v kamennom obchode alebo v e-shope Hornbach. Kredit je potrebné využiť vždy v plnej výške. Pokiaľ je jeho aktuálna výška vyššia, ako je hodnota objednávky, zostatok ostane zákazníkovi v zákazníckom účte.

Predĺžená záruka cien platí pre všetkých majiteľov slovenských zákazníckych účtov Hornbach.

 

Kampaň

Hornbach podporí začiatok predĺženia záruky trvalo nízkych cien komunikačnou kampaňou, ktorá bude spustená začiatkom marca. Využije printové médiá, kde umiestni vizuály a PR články, v online prostredí dá zas dôraz na sociálne siete, prostredníctvom ktorých bude šíriť náučné video. Kampaň doplnia aj rádio spoty. Komunikácia na mieste predaja zahrnie štandardný branding projektových marketov a letáky.

Stratégia predĺženej záruky trvalo nízkych cien sa však s výnimkou úvodnej kampane stane neoddeliteľnou komunikačnou líniou spoločnosti Hornbach.

Viac informácií nájdete na: https://www.hornbach.sk/sluzby/predlzene-trvalo-nizke-ceny/

Zobrazenia: 161

Komentáre k tomuto článku sú uzavreté

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby