V súčasnosti Bernolákovo ťaží hospodársky a populačne z blízkosti Bratislavy – sťahujú sa sem najmä mladé rodiny, čo ďalej posilňuje priaznivé vyhliadky vývoja obce.

Vďaka silnému a zdravému populačnému rastu má Bernolákovo minimum ekonomicky neaktívnej populácie, silnú samosprávu, nízku mieru kriminality (k čomu bezpochyby prispieva aj činnosť Obecnej polície), bohatú občiansku vybavenosť a široké spektrum voľnočasových aktivít a spoločenských udalostí.

Spracovaný hospodársky a sociálny program rozvoja dáva obci zároveň kvalitný základ na efektívnu prácu s týmto potenciálom – a dôležitú pomôcku na využitie rozvojových fondov EÚ.

To všetko potvrdzuje, že prostredie Bernolákova poskytuje žiadané podmienky pre spokojný život. Príkladom neustále rastu Bernolákova je aj novovzniknutá ulica Brusnicová, ktorej oficiálne stránky je možné nájsť na dom-bernolakovo.sk.

Výstavba Brusnicovej počas celého svojho priebehu podliehala prísnym funkčným a estetickým kritériám. Výsledkom je komfortné a bezstarostné bývanie za priaznivé ceny. Unikátom výstavby je použitie modernej cestnej technológie TERRA 3000 (prvý krát na Slovenku). Ďalšie informácie o priebehu výstavby na astrix.sk.

 

Zobrazenia: 1185

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby