V tomto roku plánuje rekonštrukciu alebo úpravu svojho bývania až 70 % obyvateľov Nitry a okolia.

Z prieskumu, ktorý vypracovala agentúra IBRS v januári 2022 na vzorke 300 respondentov v Nitrianskom kraji tiež vyplynulo, že nový hobby market by uvítalo až 86 % ľudí žijúcich v Nitre a okolí. Respondenti prieskumu realizujú väčšie rekonštrukcie raz za dva roky, ale menšiu údržbu svojho bývania uskutočnia každý mesiac, či dva. „Už od 16. marca od 7:00 budú mať nitrianski domáci majstri i profesionáli možnosť nakúpiť všetko potrebné v novootvorenej projektovej predajni Hornbach v severnej časti mesta Nitra na ulici Na Pasienkoch. Konečne nájdu všetko pre svoje projekty na jednom mieste. Pre našich skorých ranných zákazníkov máme pripravených veľa darčekov ako montérky, kvety, gymsacky, maliarske kombinézy a mnoho ďalších ,“ prezradil Martin Taksonyi, riaditeľ prevádzky v Nitre.

Volajú po férových cenách a odbornom poradenstve

Podľa prieskumu je pre zákazníkov služieb hobby marketov najdôležitejšia záruka férových cien, ktoré nebudú umelo nafukované (82 %), bezplatné odborné poradenstvo (79 %) a možnosť tovar online rezervovať a vyzdvihnúť na predajni (78 %). „Hornbach poskytuje každému zákazníkovi záruku výhodného nákupu počas celého roka. Aj v nitrianskej predajni budú platiť trvale nízke ceny bez umelého nafukovania a falošných zliav. Poradenstvo je pre Hornbach jednou z najdôležitejších služieb, ktorú poskytujeme zdarma. Zákazníci sa môžu spoľahnúť na personál s odbornými znalosťami z praxe, či už v segmente stavby, rekonštrukcie alebo záhrady,“ dopĺňa Martin Taksonyi.

 

Najväčším lákadlom sú všetko pre kúpeľňu, farby a laky a záhrada

Až 81 % respondentov prieskumu navštevuje hobby markety najmä kvôli kúpeľňovým štúdiám i kuchyniam. Zhodne (okolo 70 %) tu najčastejšie zháňa farby, tapety a dekorácie ako aj osvetlenie a elektro. Rovnako atraktívna je pre nich ponuka technického vybavenia do záhrady i rastlín.

Obyvatelia nitrianskeho regiónu sa s obľubou venujú záhradkárčeniu (79 %) v priemere až 7 hodín týždenne. V tomto roku až 61 % plánuje väčšiu údržbu alebo rekonštrukciu záhrady. Ponuka záhradného sortimentu je preto dôležitá pre väčšinu opýtaných (69 %).  2270 štvorcových metrov záhradného centra Hornbach preto bude mať čo ponúknuť zákazníkom v tejto časti Slovenska. 

Prieskum potvrdil správne rozhodnutie spoločnosti Hornbach o otvorení svojej najnovšej prevádzky s Drive In stavebninami, záhradou a moderným kúpeľňovým štúdiom v Nitre. Najnovšia predajňa ponúkne domácim majstrom i profesionálnym realizátorom na predajnej ploche 14 500 m2 všetko potrebné pre ich projekty. „Naši zákazníci sa môžu tešiť nielen na odborné poradenstvo a široký sortiment za férové ceny, ale takisto na samoobslužné nakupovanie a mnohé ďalšie zákaznícke benefity, o ktorých sa dozvedia viac napríklad  v aplikácii HORNBACH,“ dodal Martin Taksonyi.

 

Zobrazenia: 92

Komentáre k tomuto článku sú uzavreté

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby