Ponuka kvetináčov na trhu je pomerne veľmi široká, aj napriek tomu mnoho z nás pozná situáciu, kedy zháňame konkrétny produkt pre konkrétny priestor, máme nejakú svoju predstavu, ale aj zo širokej ponuky si nemôžeme vybrať. Niekedy zháňame presné rozmery, konkrétny tvar a farbu, ale ten správny kvetináč sa jednoducho nedá zohnať. Inokedy zase chceme mať niečo originálne, nechceme mať kvetináče u svojho nového domu, alebo v hoteli, či kancelárii, ktoré má každý druhý doma. Chceme sa niečím líšiť.

A preto Vám prinášame novú službu - výroba kvetináčov na zákazku, presne podľa Vašich požiadaviek na veľkosť, farbu, tvar a celkový vzhľad. Naša firma Bon Appetit s.r.o. sa zaoberá výrobou kvetináčov už dlhšiu dobu. Teraz sme ale vytvorili nové stránky a rozhodli sa, že výrobu nebudeme zabezpečovať len pre firmy, ktoré sa zaoberajú realizáciami záhrad alebo architektov, ale pre všetkých, ktorí o túto službu prejaví záujem, aj keď si budú chcieť nechať vyrobiť len jeden kvetináč.

V súčasne dobe záleží na kvalite a rýchlosti dodania, to si dobre uvedomujeme. Preto ponúkame rýchle dodanie aj jednoduché zadanie nezáväzného na cenení kvetináče. Nemusíte teda hneď niekam volať, zložito hľadať v katalógoch apod.

Na výrobu kvetináčov na zákazku používame sklolaminát, ktorý má rad skvelých vlastností. Neobmedzuje pri výbere tvarov a farieb. Zvoliť možno aj typ povrchu od extra lesklého po super matný. Sklolaminát je veľmi stabilný materiál. Stále ako nový bude vyzerať niekoľko rokov. Je totiž stálofarebný, vodotesný aj mrazuodolný. Svoje uplatnenie tak sklolaminátové kvetináče nájdu ako v interiéri, tak exteriéri. Vonku môžu byť umiestnené po celý rok aj v našich podmienkach. Povrch kvetináčov nie je porézny a tak sa ľahko udržuje.

Nechajte si vyrobiť atypický kvetináč, ktorý bude ozdobou vašej kancelárie, bytu, terasy, reštaurácie, hotela, firmy, na úrade ale aj v nákupnom centre a ďalších reprezentatívnych priestoroch.

Pozrite sa na http://www.vyroba-kvetinace.sk/ a nechajte sa inšpirovať v sekcii realizácie.

Zobrazenia: 1981

Komentár


OBCHODNÝ ZÁSTUPCA
Komentár osoby Anita Világiová o Apríl 14, 2015 na 11:43

Podobné vozím z Talianska - rôzne dizajnové kúsky. Inšpirujte sa na kochlik.eu

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby