V tejto náročnej a uponáhľanej dobe si každý z nás váži chvíle, počas ktorých si nájdeme čas na oddych a relax. Voda pôsobí blahodarne na náš organizmus a pomáha relaxácií a uvoľneniu celého organizmu. Nie je preto prekvapením, že aj ten najpôžitkárskejší národ v histórií ľudstva akým boli Rimania hľadali oddych práve vo vode vo všadeprítomných kúpeľoch.


Hlavnou úlohou vírivých bazénov  je poskytnúť prijemné miesto na celkovú masáž organizmu, ktorá pomocou trysiek uvoľní svaly a kĺby. Spoločne s teplou vodou napomáha krvnému obehu čím umožňuje regeneráciu poškodeného tkaniva. Spojením s aroma-terapiou a relaxačnou hudbou je vírivá vaňa prostriedkom k dosiahnutiu regenerácie po náročnom v spoločnosti priateľov a rodiny.
Americký výrobca Artesian Spas patrí k svetovým lídrom vo výrobe tých najkvalitnejších vírivých vaní aj na našom trhu. Hlavným cieľom výrobcu je poskytnúť svojim klientom vírivky  a vírivé vane prvotriednej kvality s lákavým dizajnom a vysokým komfortom. Medzi hlavné prednosti produktov Artesian Spas patrí vysoká kvalita spracovania, životnosť, špičkové komponenty a to všetko pri nízkej energetickej náročnosti.
Dôležitým parametrom pri výbere vírivej vane by mala byť určite aj jej energetická náročnosť a to nie len kvôli úsporám energie, o ktorú by sme sa všetci mali snažiť. Energeticky úsporné výrobky šetria vaše financie a v skutočnosti sa v dlhšom horizonte postarajú o zmazanie úspor z nákupu lacnejších vírivých vaní iných výrobcov.

Zobrazenia: 232

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby