Hoci je ešte aprílové počasie, už pomaly prichádzajú teplé dni a je čas myslieť na záhradu a všetky záhradné projekty. Hornbach si pre všetkých kutilov, záhradkárov a machrov pripravil katalóg s veľkou ponukou záhradných projektov, ktoré prichádzajú s týmto ročným obdobím.

Aký typ záhrady vám vyhovuje? Vidiecka, rodinná či relaxačná? Chceli by ste, aby vám záhrada prinášala čerstvú zeleninu a ovocie? Chcete, aby sa cez leto zabavili na záhrade najmä deti, alebo má byť záhrada vašim relaxom? V katalógu nájdete projekty vhodné pre každú záhradu. Že nie ste klasický záhradkár alebo nemáte záhradu? Nevadí, v katalógu Hornbach nájdete aj tipy a odporúčania nielen pre malú záhradu, ale aj ako si vytvoriť záhradu na balkóne v meste.

Neviete, aký typ podlahy zvoliť pre terasu, či balkón? Aké je najlepšie vonkajšie osvetlenie, alebo ako vytvoriť bazén presne podľa vašich predstáv? Trápi vás ako vyriešiť pohľadovú ochranu, či ako urobiť konečne na záhrade poriadok? V katalógu nájdete tipy, odporúčania, rady pre každú oblasť záhrady.

Hornbach však nezabúda ani na biodiverzitu. Projekty ako hmyzí hotel, ktorý hravo zvládnete aj s deťmi, vám umožní celú sezónu pozorovať hmyz žijúci na vašej záhrade. Hmyz však nie je jediným návštevníkom vašej záhrady. Vytvorte pomocou rastlín, kríkov, stromov a trávnika útočisko aj pre iné zvieratá. Nezabúdajte však na používanie kvalitných ekologických produktov.

O vašej vysnívanej záhrade už nemusíte snívať. Vytvorte si ju. Katalóg Záhrada – plánovanie a dizajn nájdete na webových stránkach Hornbachu alebo tu: https://onlinekat.hornbach.de/blaetterkatalog-frontend/onlinekat/RG...

Viac informácií sa dozviete na stránke www.hornbach.sk.

Pridajte sa k nám na Facebooku - https://www.facebook.com/HornbachSK/

Zobrazenia: 79

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby