ZMLUVA O UZAVRETÍ BUDÚCEJ ZMLUVY

 

Medzizmluvnými stranami:

 

Meno a priezvisko:      

Dátum narodenia:        

Rodné číslo:                

Trvale bytom:              

Bankové spojenie:        .

Číslo účtu:                     

(ďalej len ako „budúci Predávajúci“)

 

a

Meno a priezvisko:       .............................

Dátum narodenia:         .............................

Rodné číslo:                 .............................

Trvale bytom:               .............................

Bankové spojenie:        .............................

Číslo účtu:                    .............................

(ďalej len ako „budúci Kupujúci“)

 

 

dňa, mesiaca a rokauvedeného nižšie uzatvorili v zmysle ustanovenia § 50a a zákona č. 40/1964 Zb.Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov túto zmluvu o budúcejkúpnej zmluve (ďalej len ako „Zmluva“):

 

Článok I

 

Predávajúcije výlučným vlastníkom nehnuteľnosti:

 

Záhradyo výmere                    zapísanej na LV č.  parcela C KN, k.ú......

 

 

Článok II 


Podmienky Kúpnej Zmluvy

 

1.     Budúci predávajúci a budúci kupujúcisa dohodli, že budúci predávajúci prevedie vlastnícke právo k nehnuteľnosti aodovzdá nehnuteľnosť budúcemu kupujúcemu, ktorý túto prevezme a zaplatíbudúcemu predávajúcemu za prevod nehnuteľnosti dohodnutú kúpnu cenu ................,–€ (slovom štyridsaťtisíc EUR). Kúpnu zmluvu uzatvoria zmluvné strany najneskôrdo 31.12.2010.

2.     Zmluvné strany sa dohodli, že budúcikupujúci uhradí za prevádzanú nehnuteľnosť kúpnu cenu budúcemu predávajúcemu vovýške ........................,– € (slovom .......................... EUR) vdeň podpisu Kúpnej Zmluvy a riadne podpísanému a podanému návrhu na vkladvlastníckeho práva k nehnuteľnosti v prospech budúceho kupujúceho do katastranehnuteľností, t.j. dňa 1..........., v hotovostí k rukám budúcehopredávajúceho.

3.     Na základe Kúpnej Zmluvy vsúvislosti s povolením vkladu vlastníckeho práva k predmetnej nehnuteľnostipríslušnou správou katastra, budúci kupujúci nadobudne výlučné vlastnícke právok nehnuteľnosti, ktoré nebude obmedzené.

Článok III


Iné práva a záväzky

 

1.     Zmluvné strany sa dohodli, že v deňpodpisu Kúpnej Zmluvy po podpísaní Kúpnej Zmluvy podajú spoločne návrh na vkladvlastníckeho práva k nehnuteľnosti v prospech budúceho kupujúceho do katastranehnuteľností vedeného Katastrálnym úradom v .............., Správou katastra...............

2.     Zmluvné strany sú si vedomé, ževlastníctvo k nehnuteľnosti nadobudne budúci kupujúci právoplatným rozhodnutímo povolení vkladu vlastníckeho práva k nehnuteľnosti v prospech budúcehokupujúceho Katastrálneho úradu v ............., Správou katastra .......... kudňu doručenia a návrhu na vklad.

3.     Záväzok vyplývajúci z tejto zmluvyuzavrieť zmluvu o prevode vlastníctva k nehnuteľnosti prechádza na dedičov/právnych nástupcov zmluvných strán.

Článok IV

 

Záverečné ustanovenia

 

1.     Táto Zmluva jevyhotovená v dvoch obsahovo zhodných rovnopisoch, po jednom rovnopise prekaždú zo zmluvných strán.

 

2.     Práva a povinnosti,ktoré nie sú výslovne upravené v tejto Zmluve, sa spravujú príslušnýmiustanoveniami Občianskeho zákonníka v platnom znení.

 

3.     Zmluvné strany vyhlasujú,že si znenie tejto Zmluvy prečítali, jej obsahu riadne porozumeli, a na znaksúhlasu s ustanoveniami tejto Zmluvy, zmluvné strany pripájajú vlastnoručnépodpisy, ako vyjadrenie ich slobodnej a vážnej vôle.

 

 

 

V ................. dňa ...................

 

budúcipredávajúci:                                                            budúci kupujúci:

 

Stiahnuť tlačivo: Vzor

Zobrazenia: 1074

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby