Triediť podľa: Zobrazenie
Diskusie | Odpovede | Posledná aktivita |
---|---|---|
REMESELNÍK zateplenie povaly,dnaZdravim všetkých.Som tu nový,a rád by som poprosil o radu..Písal som do viacerýr fór na túto tému,ale všade mi radili inak.Preto by som bol… Začaté používateľom Bohumír Novák v Stavebné otázky |
7 |
Apr 14, 2019 Odpoveď od ivanK |
"Stavebna firma" HäuserBau alebo House company s.r.oSkusenost s Firmou HäuserBau alebo House company s.r.o , M. Hrica murovany-dom.sk . Nedokoncili mi stavbu domu, pretahovali terminy , klama… Začaté používateľom Poki v Stavebné otázky |
0 | Apr 6, 2018 |
Kurenie - radiatorDobry den prajem, Vedeli by ste poradit aky velky radiator? Mame bungalov s vodovodnym podlahovym kurenim na prizemi , baxi kondenzacny kot… Začaté používateľom Novak v Stavebné otázky |
0 | Jan 4, 2018 |
STAVEBNíK Dom do 40tis EURZdravím vospolok. Začnem na rovinu, na túto stránku som sa prihlásil lebo chceme si s priateľkou postaviť RD. Problémom sú samozrejme finan… Začaté používateľom Michal Vrábeľ v Stavebné otázky |
97 |
Júl 25, 2017 Odpoveď od Michal Vrábeľ |
ARCHITEKT prosba o raduHladam firmu na rekonstrukciu bytov, ktora ma za sebou skusenosti, odporucania na vybornu, cena primerana kvalite a sikovnych robotnikov vo… Začaté používateľom marketa anna medas v Stavebné otázky |
11 |
Júl 24, 2017 Odpoveď od marketa anna medas |
REMESELNÍK stavebne úpravy susedaDobrý deň..som tu nový tak neviem či dobre píšem tu. Chcem sa opýtať či môj sused môže robiť úpravy povrchu / zamkova dlažba a betonove die… Začaté používateľom Boris Bokotej v Stavebné otázky |
0 | Máj 10, 2017 |
ARCHITEKT podesta pred dvere hlbkyAhojte, poradte aka ma byt min. hlbka podesty pred dverami /dnu otvarave do bytu/ na konci vystupneho ramena v bytovom dome. v prilohach m… Začaté používateľom Katarína Gáboríková v Stavebné otázky |
2 |
Mar 7, 2017 Odpoveď od Katarína Gáboríková |
Tienenie - ostenie okienDobrý deň, chcel by som sa s vami poradiť. Na internete som objavil takýto tieniaci prvok (alebo v alternatíve úpravy ostenia) Neviete pro… Začaté používateľom Michal Nagy v Stavebné otázky |
0 | Mar 5, 2017 |
FIRMA planitop 100 od MapeiDobry den, prerebam byt na Kustrovej, tehlovy s betonovym prekladom a stropom, na steny ide hlinena omietka picas, a beton chcem priznat -… Začaté používateľom Ľuboš Míček v Stavebné otázky |
0 | Nov 14, 2016 |
Alternatíva Maxplus AKURád by som staval záhr. chatku/minidomek zo systému Maxplus AKU.Napadlo mi, použiť namiesto relatívne drahých hotových dielcov vlastné rieš… Začaté používateľom Roman Má v Stavebné otázky |
0 | Nov 12, 2016 |
Vypracujeme svetlotechnický posudok.
svetlotechnika - vypracujeme svetlotechnický posudok pre Váš projekt.