Triediť podľa: Zobrazenie
Diskusie | Odpovede | Posledná aktivita |
---|---|---|
DIZAJNÉR Hladáťe interieroveho dizajnera ? Kto hlada dizajnera ?Hladáťe interieroveho dizajnera ? Kto hlada dizajnera ? Napište na Tenneznami290@azet.sk Začaté používateľom Architekt dizajn v Stavebné otázky |
0 | Nov 3, 2016 |
DIZAJNÉR Chcete interierovy dizajn napište mi poradim vam email Tenneznami290@azet.skChcete interierovy dizajn napište mi poradim vam email Tenneznami290@azet.sk Začaté používateľom Architekt dizajn v Nezaradené |
0 | Nov 3, 2016 |
DIZAJNÉR Chcete interierovy dizajn napište mi poradim vam email Tenneznami290@azet.skChcete interierovy dizajn napište mi poradim vam email Tenneznami290@azet.sk Začaté používateľom Architekt dizajn v Nezaradené |
0 | Nov 3, 2016 |
Výrobca nábytku na mieru - Slovensko.Ahojte, chcela by som sa spýtať na Vaše skúsenosti a odporúčania ohľadom slovenských výrobcov nábytku. Najviac sa mi pozdáva (z tých čo som… Začaté používateľom Zdenka Paulová v Stavebné otázky |
0 | Okt 12, 2016 |
STAVBYVEDÚCI WACKER NEUSON 803Ahojte, máte niekto skúsenosti s bágrom WACKER NEUSON 803? Čo si o ňom myslíte? http://ornica.sk/ Začaté používateľom Karol Mažár v Stavebné otázky |
0 | Okt 7, 2016 |
LAICKÁ VEREJNOSŤ je zasklenie loggie dobry napad?manzelka ma presviedca, aby sme dali zasklit nasu loggiu, nie som si isty, ci to je dobry napad, preto by som ocenil vase rady, pripadne os… Začaté používateľom Pavol Smutný v Stavebné otázky |
1 |
Sep 26, 2016 Odpoveď od Jaroslav Bratský |
PROJEKTANT Projektové energetické hodnotenieDobrý deň. Projektujem rodinné domy + robieval som "klasické" tepelnotechnické posudky ku stavebnému povoleniu podľa STN 730540. Ako začala… Začaté používateľom Ján Beňo v Stavebné otázky |
1 |
Aug 1, 2016 Odpoveď od Ján Beňo |
STAVBYVEDÚCI Projektovanie malých staviebDobrý deň,Chcel by som sa opýtať, keby som chcel projektovať legálne rodinné domy, respektíve malé stavby do tých 150 m2 čo by som mal spra… Začaté používateľom Ing. Igor Baláž v Stavebné otázky |
42 |
Júl 7, 2016 Odpoveď od Přemysl Gajdošík |
REMESELNÍK Kovovyroba.ltZvarame Brany ploty zabradlia mreze a ine rozne zvaracske prace podla vasej predstavy s ocele aj NEREZE taktiez montujeme pohony na brany a… Začaté používateľom kovovyroba v Stavebné otázky |
0 | Jún 12, 2016 |
FIRMA Nerezové zábradliePrečo a kde si vybrať kvalitné nerezové zábradlie?odpoveď nájdete TU Začaté používateľom Katarína Šedivá v Stavebné otázky |
0 | Máj 31, 2016 |
Vypracujeme svetlotechnický posudok.
svetlotechnika - vypracujeme svetlotechnický posudok pre Váš projekt.