Zdravím všetkých,

Ako každý web, aj tento zaradzuje vyhľadávač Google (google.sk alebo google.com) do svojích výsledkov vyhľadávania. Ak má obrázok informačný názov a zároveň popis obrázku, je vyššia šanca, že si niekto vo vyhľadávaní zadá niektoré zo slov tohto názvu alebo popisu . (prípadne niektoré spojenia slov). Zaradenie obrázkov do popredných miest vo vyhľadávači trvá dlhšie ako pri textových obrázkoch - je tam menej kľúčových slov. ( Výsledok vo vyhľadávači nemusí byť priamo odkazom na album, ale len na všetky albumy ).

 

Textové príspevky sa zaradzujú vo vyhľadávaní Googlu do prednejších pozícií o niečo rýchlejšie. Napríklad už teraz je pre spojenie "katalog alebo architekt" článok pána Kolesára - Katalog alebo architekt niekde na prvej strane vyhľadávania (taktiež pre spojenie iba "katalog architekt" by sa mal nachádzať v google.sk na prvej, prípadne druhej strane) , pre spojenie "školenie autocad košice" by malo byť niektoré z uverejnených školení v kalendári od Zuzany taktiež na prvej alebo druhej strane.

 

samozrejme nikto nevie čo presne Váš prípadný budúci klient alebo spolupracovník zadá do vyhľadávača, a taktiež neznamená, že ak si niekto pozrie Váš článok, alebo fotografie, automaticky sa stáva aj klientom, prípadne nadviaže spoluprácu :-) , ale správnym názvom a popisom pri obrázku je to zvýšenie možnosti ako sa dostať k uverejneným informáciám. Taktiež to platí aj pre samotné vyhľadávanie na webstránke:

 

 

 

Téma vyhľadávača google je obšírnejšia ako len týchto pár viet, ale s ňou je spojená napríklad aj téma Tipy pri výbere firemnej webstránky - ak by bola pre niekoho zaujímavá tak by som o nej napísal ? (zaradili by sme ju napr. medzi software)

 

martin

Zobrazenia: 282

Odpovedať na toto

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby