Miroslav Ligas - Články (3)

Kachle La Castellamonte - skvost medzi kachľami.

Nasledujúcou informáciou by sme chceli dať do pozornosti širokej verejnosti tak odbornej ako i laickej, že v našom zastúpení reprezentujeme najnovšie i spoločnosť LA CASTELLAMONTE.

Spoločnosť La Castellamonte je výrobcom s bohatou tradíciou klasickej hrnčiarskej a keramikárskej práce. Vďaka bohatým skúsenostiam práce s hlinou a prítomnosti v mieste ťažby prvotriednej suroviny je produkovaný sortiment výrobcu pestrý.

Dominantnou a neprehliadnuteľnou produkciou je výroba… Pokračovať

Pridané osobou Miroslav Ligas dňa Júl 17, 2014 o 11:20 — Žiadne komentáre

Krbová vložka a jej širšie využitie.

V náväznosti na článok „Klasické vykurovanie v modernom prevedení“ by sme chceli upriamiť pozornosť na nasledujúci fenomén bytovej výstavby a v jej spojitosti i vykurovania.

Rovnako ako pri novostavbách i počas rekonštrukcie siahajú majitelia domov po výstavbe krbovej vložky ako jedného variantu, avšak vo väčšine prípadov - doplnkového zdroja tepla.

My by sme Vám chceli…

Pokračovať

Pridané osobou Miroslav Ligas dňa Júl 17, 2014 o 8:00 — Žiadne komentáre

Klasické vykurovanie v modernom prevedení

Pre každého nastávajúceho majiteľa rodinného domu, chalupy, chaty je veľmi dôležitým prvkom ktorý je potrebné zohľadňovať pri nadobúdaní nehnuteľnosti, spôsob jej vykurovania. Z pohľadu budúcich nákladov je dôležité venovať tejto časti dostatočnú pozornosť. Napriek tomu, že o tejto skutočnosti bolo toho už veľa napísané. Je potrebné sledovať nové možnosti . Nakoľko vďaka…

Pokračovať

Pridané osobou Miroslav Ligas dňa Júl 15, 2014 o 23:00 — Žiadne komentáre

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby