Adidas ZX 10000 ako XXL bazén: HORNBACH postavil pomník kultovým teniskám

HORNBACH spoločne s agentúrou Heimat Berlin a obchodom s teniskami 43einhalb predstavil doposiaľ nevídaný DIY projekt: "The Sneakerpool", XXL bazén v tvare obrovských tenisiek Adidas ZX 10000 - tenisiek stvorených na kúpanie. Bazén bol vyrobený z materiálov, ktoré je možné samozrejme zakúpiť v projektových marketoch HORNBACH.

"The Sneakerpool" bol predstavený na exkluzívnej otváracej párty na začiatku Premium Fashion Show Berlin a náležite oslávený. Medzi tými, ktorí sa mohli ponoriť do bazéna, aký nikdy predtým neexistoval, bolo mnoho známych sneakerheadov a influencerov. O hudobný sprievod sa postaral rapper Badchieff v živom vystúpení a DJské duo Kim Swim a Josi Miller.

Projektom "The Sneakerpool" spoločnosť HORNBACH opäť veľkolepým a kreatívnym spôsobom ukázala, že možnosti projektového marketu Hornbach a DIY sú neobmedzené. Hornbach aj týmto projektom nadväzuje na ďalšie pokračovanie tradície mimoriadnych spoluprác s umelcami a dizajnérmi.

"The Sneakerpool" zároveň pripomína, že sezóna vonkajších bazénov je v plnom prúde a že so sortimentom HORNBACH pre vonkajšie bazény je vo vašej záhrade možné skutočne všetko.

Kampaň k projektu začala 6. júla otváracou akciou a bude prebiehať na sociálnych sieťach.

O teniskách: Tento model tenisiek bol pôvodne súčasťou spolupráce „Joint Path“ medzi adidas Originals a 43einhalb, ktorá bola navrhnutá na oslavu 10. výročia obchodu. Nadmerná bazénová verzia, ktorú navrhlo a vyrobilo dizajnové štúdio Neulant van Exel, urobila z týchto tenisiek kultovú záležitosť.

Vizitka eventu:

Event: „The Sneakerpool“ od HORNBACHu v spolupráci s 43Einhalb Sneaker Store Agentúra: HEIMAT, Berlín

Realizácia: Neulant Van Exel

Dokumentácia: Heimat Media Productions, Chris Heidrich und Benjamin Thiemert (Kamera) a Robert Paul Kothe (Fotografie)

Hudba: Badchieff & Josi Miller a Kim Swim (DJ-Duo)

 

Viac informácií sa dozviete na stránke www.hornbach.sk.

Pridajte sa k nám na Facebooku - https://www.facebook.com/HornbachSK/

Zobrazenia: 76

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby