Spoločnosť INCON oslavuje 30 rokov svojho pôsobenia na stavebnom trhu. Firma s dlhoročnou tradíciou, skúsenosťami a kvalitnými referenciami, ktorá ponúka kompletné portfólio plastových, hliníkových, drevených a drevohliníkových okien. Počas svojho pôsobenia vyrobila a namontovala spoločnosť už viac ako milión okien. Po spojení s Window Holding patrí k česko-slovenskému lídrovi na trhu s oknami s ročnými tržbami takmer 100 miliónov eur.

„Základom našej filozofie je, že nepredávame len okno ako výrobok, ale zabezpečujeme vlastnými kapacitami všetky nevyhnutné procesy, ako sú návrh správneho konštrukčného riešenia okien a dverí, cenovú ponuku, výrobu, montáž a potrebný servis. Sme jediný výrobca okien s celoslovenskou pôsobnosťou, ktorý všetky tieto činnosti zabezpečuje s využitím vlastných pracovníkov,“ hovorí Marek Kráľ, konateľ spoločnosti INCON

Spoľahlivý výrobca s komplexnou ponukou služieb 

Za dlhoročným úspechom firmy stojí neustála ochota a potreba zlepšovať sa, a to sledovaním noviniek zo sveta, ktorým sa INCON pohotovo dokáže prispôsobiť.  Keďže nároky na tepelnoizolačné vlastnosti okien sú v súčasnosti o 100 % vyššie ako pred cca 15 rokmi, správny návrh okna, výber vhodných profilov a skla si vyžaduje vysoké odborné znalosti. „Zákazník potrebuje okno, ktoré je nielen správne technicky navrhnuté, ale aj kvalitne vyrobené a správne namontované. Poskytujeme najvyššiu kvalitu. Ak si zákazníci za okná raz zaplatia, určite ich dostanú. Zároveň sa nemusia obávať, že by im v priebehu životnosti nemal kto dodať náhradný diel na okná alebo by im o 15-20 rokov nemal kto poskytnúť potrebný servis,“ zdôrazňuje M. Kráľ.

Okná na mieru

V ponuke výrobcu sú rôzne typy okien, ktoré kvalitou výrazne prevyšujú súčasné požiadavky normy. Vyrábajú sa individuálne na mieru z materiálov od renomovaných dodávateľov. Z bohatej ponuky spoločnosti možno vyzdvihnúť plastové okno INCON KOMFORT EVO, ktoré obsahuje až o 25 % viac materiálu ako bežné plastové okná, vďaka čomu má výrazne zvýšenú odolnosť a nie je možné ho jednoducho vypáčiť. Uzavretá rámová výstuha zvyšuje pevnosť rámov a podporuje stabilitu okien, hlbšie uloženie skla zas obmedzuje rosenie. Súčasným nárokom na energeticky úsporné domy vyhovujú aj plastové okná INCON DESIGN so štíhlym minimalistickým vzhľadom a v širokej škále farieb. Majú výborné tepelnoizolačné vlastnosti vhodné aj pre pasívne domy a umožňujú zasklenie do hrúbky až 70 mm. Najnovšie riešenia si zákazníci môžu naživo pozrieť v najväčšom showroome okien a dverí na Slovensku, ktorý sa nachádza v OC Korzo v Bratislave, ale aj v ostatných 43 pobočkách, ktoré má firma po celej krajine.

Veľký dôraz na životné prostredie

Spoločnosť INCON sa netají svojou náklonnosťou k životnému prostrediu, na ktoré kladie veľký dôraz. Odzrkadľuje sa to vo výrobných technológiách, v oblasti využívania obnoviteľných zdrojov energie či v nakladaní s odpadom. Technológia, ktorú používa pri výrobe okien, patrí medzi najmodernejšie na svete. Mnohé z produktov firmy sú vyrobené zo 100 % recyklovateľných materiálov.  „Snažíme sa ísť príkladom aj v oblasti využívania obnoviteľných zdrojov energie. Napríklad solárne panely na strechách našich výrobných hál vyprodukujú dvakrát viac elektrickej energie, ako je spotreba elektriny potrebná na výrobu samotných okien. Pri transporte okien či materiálu zas používame vratné palety a takmer všetok odpad z výroby okien sa využíva ako druhotná surovina na ďalšie spracovanie,“ dodáva na záver konateľ firmy Marek Kráľ.

FOTO: Dominik Diko, INCON

Zobrazenia: 46

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby