V roku 1988 založili Gilles Saucier a Andre Perrotte spoločnosť Saucier + Perrotte Architects ako mnohostranný podnik, ktorý je uznávaný v oblasti inštitucionálnych, kultúrnych a obytných projektov. Spoločnosť zastupovala Kanadu na súťaži Architecture Biennale v Benátkach v roku 2004 a získala mnohé ocenenia, vrátane 7 cien Governor General's Medal ako aj dve ceny International Architecture Award.

 

Saucier + Perrotte svoje budovy nachádza na na stránkach časopisov po celom svete, čo reflektuje postavenie spoločnosti ako jednotky v Kanade. Aj keď naďalej pôsobí v Kanade rozširuje svoje pôsobenie aj v Japonsku, Číne a strednej a východnej Afrike.

 

Spoločnosť verí, že architektonický proces sa môže dotýkať všetkých súčastí intervencie dizajnu. Od svojho vzniku spájala firma svoje pôsobenie s geológiou a krajinou, pričom kladie dôraz na fyzickú ako aj symbolickú dôležitosť umiestnenia projektu. Spoločnosť verí v inherentný potenciál súčasného dizajnu, ktorý bude zohrávať pozitívnu úlohu ako nástroj pokroku v mestách a spoločnosti.

Zdroj :WORLD ARCHITECTURE NEWS

 

Zobrazenia: 558

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby