Vyzdvihnúť si občerstvenie v Drive In fastfoodového reťazca nie je nič výnimočné. Vedeli ste však, že cez drive in nakúpite aj stavebný materiál v Hornbachu? Nákup priamo do auta budete môcť uskutočniť aj v najnovšej predajni Hornbach v Nitre. Kto by nechcel jazdiť autom medzi regálmi a nakladať tovar z regálov rovno do auta či na prívesný vozík?

V najnovšej predajni Hornbach v Nitre budú zákazníci môcť pohodlne nakúpiť. Viac ako 5000 položiek v dostatočných skladových zásobách na paletách alebo v regáloch bude dostupných vo veľkorysej Drive in hale s plochou 5 000 m2 vedľa hlavnej predajne. „Ťažké stavebné materiály, ako je drevo, murovacie materiály, omietky, sadrokartónové dosky, ale aj izolácie a zámkové dlažby a pod. si zákazníci naložia komfortne priamo do auta. Ušetria tak nielen čas, ale aj sily, ktoré môžu následne venovať svojmu projektu,“ hovorí Martin Taksonyi, riaditeľ predajni v Nitre.

V Drive In nakúpite rýchlo nielen vďaka nákupu priamo do auta, ale aj vďaka aplikácii Hornbach s funkciou samoobslužného nakupovania „Self-Scan“. Jednoducho naskenujete kód tovaru, zadáte množstvo a položku pridáte do „nákupného košíka“. Ak nebudete mať telefón, môžete využiť klasický papierový nákupný list, do ktorého si budete značiť nakúpený tovar. Nákupený tovar vám bude skontrolovaný pri výjazde, kde ho zároveň uhradíte. Ale kto z moderných machrov dnes nemá smart telefón, však?  Pozrite sa, ako jednoducho sa nakupuje s aplikáciou Hornbach TU. „Zóna Drive In je prístupná vozidlom tak ako profesionálom, ktorí prichádzajú vyzdvihnúť veľké objemy tovaru, tak aj bežným zákazníkom,“ ubezpečuje Martin Taksonyi.

Stiahnite si aplikáciu Hornbach pre pohodlné a rýchle nakupovanie už dnes. Budete pripravení naplno si užiť nakupovanie už v deň otvorenia novej predajne v Nitre. Hornbach však na všetkých svojich predajniach ponúka aj bezplatnú wifi. Tí, čo si aplikáciu zabudnú stiahnuť doma, budú tak môcť urobiť aj priamo na mieste.

Nová predajňa už čoskoro

Nová predajňa obľúbenej značky Hornbach v Nitre sa otvorí už čoskoro. Pre obyvateľov regiónu bude jednoducho dostupná v komerčnej zóne medzi severným obchvatom mesta Nitra a strategickým parkom Nitra – Sever.

Na viac ako 14 500 m2 predajnej plochy a 5 000 m2 Drive in zóny nájdu zákazníci z celého regiónu výrobky pre svoje projekty za trvale najnižšie ceny na trhu, široký sortiment v projektovom množstve, záhradné centrum, ale aj kúpeľňové a kuchynské štúdio.

 

Viac informácií sa dozviete na stránke www.hornbach.sk.

Pridajte sa k nám na Facebooku - https://www.facebook.com/HornbachSK/

Zobrazenia: 96

Komentáre k tomuto článku sú uzavreté

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby