Chcete sa pochváliť svojou strechou? Prihláste ju do súťaže a vyhrajte 1 000 eur

Aj tento rok môžu majitelia šikmých striech s pálenou krytinou Tondach zabojovať o atraktívnu finančnú odmenu vo výške až 1000 eur. Nezmeškajte túto príležitosť a prihláste svoju strechu do súťaže Moja strecha je krajšia ako tvoja do 31. marca 2023.

„Popularita súťaže každým rokom rastie, čo dokazuje aj zvyšujúci sa počet prihlásených ľudí. V minulom ročníku sme víťazov vyberali spomedzi 97 striech. Veríme, že v tomto úspešnom trende budeme pokračovať aj v tomto roku a už teraz sa tešíme na ďalšie inšpiratívne strechy od našich zákazníkov,“ hovorí Judita Šipekiová, marketingová manažérka spoločnosti Wienerberger.

Inšpirujte svojou strechou ostatných

Súťaž Moja strecha je krajšia ako tvoja každoročne organizuje spoločnosť Wienerberger a zapojiť sa do nej môžu majitelia šikmých striech s pálenou škridlou značky Tondach. Na rozdiel od predošlých ročníkov, kedy sa do súťaže mohli zaregistrovať aj profesionálni pokrývači, je tento ročník určený iba pre koncových zákazníkov. Súťažiaci môžu strechy prihlásiť do dvoch kategórií – Novostavby a Rekonštrukcie. Podmienkou je, aby sa nehnuteľnosť nachádzala na území Slovenska a strecha bola zhotovená v období od 1.1.2019 do 31.3.2023.

Zaujímavé finančné odmeny

Do súťaže je potrebné prihlásiť sa na webovej stránke www.najkrajsiastrecha.sk do 31. marca 2023 a k registrácii priložiť aspoň 3 fotografie nehnuteľnosti. Fotografie by mali obsahovať záber na dom ako celok, záber na strechu a na konkrétny detail strechy. V registrácií treba uviesť aj použitý model keramickej krytiny Tondach. O víťazoch rozhodne žrebovanie, pričom traja šťastlivci z každej kategórie získajú zaujímavé finančné odmeny v hodnote 1 000, 500 a 300 eur. Mená víťazov budú verejnosti známe v apríli 2023.

Pálená škridla pre všestranné využitie

Keramická krytina Tondach predstavuje nekonečnú škálu možností pre modernú, funkčnú a hlavne kvalitnú strechu. Univerzálne škridly pre strechy s nízkym sklonom, moderné škridly s rovnými líniami či s výraznou vlnou typickou pre Stredomorie, škridly s rôznymi povrchovými úpravami sú určené pre novostavby i rekonštruované objekty. Pálené škridly Tondach sú prírodným výrobkom bez chemických prísad a   ochránia dom pred rôznymi neduhmi počasia. Sú odolné aj voči ohňu, mrazu i UV žiareniu. Vypaľovanie pri vysokých teplotách garantuje farebnú stálosť a vysokú mechanickú pevnosť. Vďaka kvalitným prírodným materiálom, pigmentom a precíznemu spracovaniu dosahuje krytina životnosť viac ako 100 rokov. Pálené škridly Tondach so zárukou až 33 rokov zaistia spokojnosť pre celé generácie. 

Viac sa dozviete na www.najkrajsiastrecha.sk  alebo na www.wienerberger.sk/tondach.

Foto: Wienerberger

Zobrazenia: 62

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby