Spoločnosť Colliers stojí na strane obyvateľov Ukrajiny, nezávislej krajiny, a dôrazne odsudzuje inváziu ruskej armády. Tieto kroky sú neospravedlniteľné a v úplnom rozpore so zásadami demokracie a slobody. Plne podporujeme všetky primerané sankcie prijaté medzinárodným spoločenstvom. V reakcii na závažnosť ruskej agresie spoločnosť Colliers, po viac ako 28 rokoch svojej činnosti, s okamžitou platnosťou zastavuje svoju činnosť v Rusku a Bielorusku. Ďakujeme našim bývalým kolegom a partnerom za ich dlhoročnú prácu a do budúcnosti im prajeme im všetko dobré.

„Som zdesený a zarmútený zbytočnými stratami na životoch a vyhnaním miliónov Ukrajincov z ich domovov. Nemôžeme a nebudeme sa nečinne prizerať. Rusko a Bielorusko sme opustili z presvedčenia," povedal Jay Hennick, globálny predseda predstavenstva a výkonný riaditeľ spoločnosti Colliers.

Colliers naďalej kladie dôraz na bezpečnosť našich zamestnancov a klientov na Ukrajine, ako aj v širšom regióne strednej a východnej Európy. V dôsledku tejto krízy je naša pobočka v Kyjeve zatvorená a pozastavené boli aj všetky jej obchodné operácie. Zameriavame sa na podporu našich ukrajinských kolegov, ktorí zostávajú v krajine, tých, ktorí hľadajú útočisko a ich rodín. Naše pobočky v susedných krajinách aktívne poskytujú dočasné ubytovanie, finančnú podporu a ďalšie potrebné veci. Sme dojatí podporou ľudí zo spoločnosti Colliers z celého sveta, ktorí nám všemožne pomáhajú.

Spoločnosť a členovia vyššieho vedenia poskytli prostredníctvom Medzinárodného výboru Červeného kríža a ďalších humanitárnych organizácií dary na pomoc pri riešení krízy na Ukrajine. Colliers tiež prispieva k darom našich zamestnancov prostredníctvom krízového fondu Colliers, aby sa maximalizovala podpora humanitárnej pomoci.

Zobrazenia: 51

Komentáre k tomuto článku sú uzavreté

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby