Danubius – ideálne bývanie pre každého

Nájsť si vhodné bývanie nie je jednoduché. Každý z nás má pri predstave vlastného bývania iné predstavy a to čo vyhovuje jednému nemusí vyhovovať inému. Niekomu záleží na občianskej vybavenosti lokality, ďalší dáva prednosť pokojnému prostrediu. Ak si ale obzriete projekt Danubius nájdete tu zo všetkého niečo.

Exkluzívna lokalita

Ružinov je mestská časť Bratislavy, ktorá sa nachádza blízko centra ale zároveň ide o pokojnú lokalitu. Danubius sa nachádza v Jégého aleji a perfektne dotvára atmosféru tohto nádherného miesta. Vnútroblok tvorí súkromná záhrada, v ktorej nájdete množstvo oddychových zón.

Problémy s parkovaním sú v každom väčšom meste. Tento problém je v tomto projekte ale vyriešený. Priamo pod domom sa nachádzajú garáže, kde môžete zaparkovať a pohodlne sa vyviesť výťahom priamo do svojho bytu.

Pre rodiny s deťmi aj jednotlivcov

Mestská časť Ružinov je ideálna pre rodiny s deťmi ale aj jednotlivcov. V tesnej blízkosti Danubius je detské ihrisko a kúsok ďalej nájdete vonkajšie kúpalisko kde môžete s celou rodinou stráviť letné horúčavy. Neďaleké jazero Kuchajda a Štrkovecké jazerá sú ideálnym miestom ak chcete stráviť čas v prírode.

Fitnes centrum s wellnessom a krytým bazénom nájdete ani nie 5 minút chôdze od Danubius. V blízkosti sa nachádzajú aj tenisové kurty a športová hala. Ružinov je s Bratislavou prepojený cyklotrasami. Kedykoľvek dostanete chuť spoznať okolie a mesto na bicykli stačí nasadnúť a spoznávať Bratislavu z bicykla aj s celou rodinou.

Kam na nákupy

Priamo v areáli Jégeho aleji nájdete kaviareň a reštauráciu kde si môžete zájsť na dobrý obed alebo večeru. Každé ráno si môžete zbehnúť do pekárne po čerstvé pečivo. Nakupovať môžete v neďalekom obchodnom dome CENTRÁL, kde je množstvo rôznych obchodov. Po čerstvú zeleninu, ovocie alebo bylinky si môžete zájsť na známe trhovisko na Miletičovej.

Projekt Danubius je dokončený a ak hľadáte nové ideálne bývanie neváhajte a vyberte si byt, kým je z čoho vyberať.

Zobrazenia: 11

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby