Darček pod stromček od Energie2 – lacnejší plyn spätne už od 7. decembra

Energie2 znižuje ceny plynu a elektriny v niektorých tarifách až o 20 %

Darček pod stromček v podobe cien zemného plynu nižších v niektorých tarifách až o 20 % dostanú odberatelia slovenskej spoločnosti Energie2. Navyše si nové znížené ceny budú môcť užívať nie až od 1. januára 2017, ale spätne už od 7. decembra 2016, kedy tento dodávateľ zmenil ceny plynu ako jediný. Výhodné ceny od Energie2 potešia aj odberateľov elektrickej energie, kde sa ceny zmenia k 1. januáru 2017 a v niektorých tarifách zákazníci dosiahnu úsporu viac než 20 %. Informuje o tom prevádzkový riaditeľ Energie2 Peter Poláček.

„Naše zníženie cien sa týka tých zložiek koncových cien pre odberateľov, ktoré sú v našej kompetencii. Zákazníci v rôznych kategóriách odberateľov tak pocítia konkrétne zlacnenie rôzne aj v závislosti od poplatkov za distribúciu. Môžeme ich však ubezpečiť, že budeme pri zemnom plyne opätovne lacnejší ako dominantný dodávateľ SPP a aj v porovnaní s ostatnými dodávateľmi patríme na popredné priečky. Rovnako tak pri elektrine budeme od nového roka lacnejší než dominantní dodávatelia na jednotlivých územiach SR a naše ceny budú aj pri porovnaní s ostatnými dodávateľmi v roku 2017 jedny z najnižších. Nové ceny sa týkajú tak doterajších zákazníkov, ako aj nových. Pokiaľ aj vy chcete mať v novom roku výhodnejšieho dodávateľa zemného plynu, elektrickej energie alebo oboch komodít, využite príležitosť a uzatvorte čo najskôr zmluvu so spoločnosťou Energie2,“ vyzýva P. Poláček.

Podľa zákona pri zmluve na dobu neurčitú musí medzi výpoveďou predchádzajúcemu dodávateľovi a nadobudnutím platnosti zmluvy s novým dodávateľom uplynúť aspoň jeden celý kalendárny mesiac. Ak zákazník stihne výpoveď v priebehu decembra, nové výhodnejšie ceny od Energie2 môžete mať od 1. februára 2017, pokiaľ tak urobí v priebehu januára, nové ceny sa ho budú týkať od 1. marca 2017.
„V praxi to znamená, že ročne ušetríte v porovnaní s odberom od dominantných dodávateľov až stovky eur, v prípade firiem sa ušetrené financie môžu pohybovať až v tisíckach eur. Platby za energie ukrajujú každý mesiac značnú časť z rozpočtu rodín i podnikateľov a preto je úspora na tomto mieste jedna z najúčinnejších. Pritom zmena si nevyžaduje žiadne veľké administratívne úkony a nedochádza pri nej ani k prerušeniu dodávky. Nový dodávateľ začne elektrinu alebo plyn dodávať hneď ako predchádzajúci dodávku ukončí. Nie je potrebné meniť elektromer či plynomer, ten totiž patrí distribučnej spoločnosti, ktorá zabezpečuje aj odpočet spotreby. Všetky potrebné kroky na zmenu dodávateľa urobí Energie2 a to bezplatne. Zákazník iba poskytne kópiu poslednej vyúčtovacej faktúry kvôli kontrole údajov, podpíše zmluvu o dodávke a plnú moc na zmenu. Zmluvu môžu zákazníci uzatvoriť prostredníctvom webu online alebo priamo u nich doma cez obchodníkov Energie2,“ uzatvára P. Poláček.
Energie2, a. s., je slovenská spoločnosť, ktorá dodáva elektrickú energiu a zemný plyn na slovenskom, českom, poľskom, maďarskom a chorvátskom trhu. Od roku 2011 spoľahlivo a profesionálne zásobuje elektrinou a plynom všetky typy firiem, organizácií, verejný sektor a desiatky tisícok domácnosti. Na slovenskom trhu funguje Energie2 už päť rokov, počas ktorých dokázala, že jej ceny patria k najlepším a pre zákazníka najvýhodnejším. Prioritou tohto dodávateľa je držať nižšie ceny zemného plynu a elektrickej energie ako tradiční dodávatelia, čo zabezpečuje úprava - zníženie cien vždy pri poklese cien dominantných dodávateľov. Tento cenový rozdiel v prospech zákazníkov si mieni udržať aj v budúcnosti. Ďalšou možnosťou, ako ušetriť s Energie2 je dĺžka viazanosti, pričom platí čím dlhšia viazanosť, tým väčšia úspora oproti dominantným dodávateľom. V ponuke má zmluvy s viazanosťou od 1 roku až po 6 rokov.
Ďalšie informácie sú na www.energie2.sk, info@energie2.sk , infolinka: 0850 166 066

Zobrazenia: 196

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby