Bratislava, 25. septembra – Popredný svetový výrobca skla, spoločnosť Guardian Industries, predstaví na októbrovom veľtrhu Glasstec širokú paletu svojich komerčných, rezidenčných a interiérových produktov a riešení. Svoje novinky bude predstavovať predovšetkým časti expozície nazvanej „Innovation Corner“.

Glasstec je najväčší veľtrh skla na svete Glasstec, tento rok sa uskutoční v dňoch 21. – 24. októbra v nemeckom Düsseldorfe. Expozícia Guardianu sa bude nachádzať v Hale 10, stánok F43.

 

„Žijeme vo vzrušujúcich časoch pre architektov, dizajnérov staviteľov či vlastníkov nehnuteľností, ktorí môžu sklo používať vnútri aj vonku,“ hovorí Kevin Baird, prezident Guardian Global Flat Glass Group. „Guardian so svojimi produktmi s vysokou pridanou hodnotou a úspešnými nástrojmi dáva svojim zákazníkom po celom svete potrebnú konkurencieschopnosť. Tešíme sa na ukážky našich najnovších sklených produktov a riešení.“

Návštevníci expozície Guardianu na veľtrhu Glasstec môžu vidieť najnovšie technologické výdobytky v oblasti povrchovej úpravy skla. Produktová rada Guardian SunGuard určená pre komerčný segment – napríklad administratívne budovy, biznis centrá, nákupné galérie či showroomy – ponúka špičkovú solárnu kontrolu a širokú paletu farieb a výkonnostných kategórií.

Produkty SunGuard prinášajú inovatívne fasádové riešenia, atraktívny vzhľad, ako aj ekonomickú a energetickú efektívnosť. Architektom navyše umožní navrhovať budovy, ktoré vo veľkej miere pracujú so svetlom.

V oblasti skla určeného pre rezidenčné projekty Guardian ponúka produkty, ktoré rozširujú výkonnosť. Poskytujú totiž vyššiu solárnu aj energetickú kontrolu, vyššiu UV ochranu, lepšie odhlučnenie a vyššiu mieru bezpečnosti. Sklo Guardian Clima Guard s povrchovou úpravou a nízkou emisivitou dokáže znížiť energetické straty až o 50 percent oproti bežnému sklu.

Guardian na Glasstecu predstaví aj novinky v portfóliu Guardian InGlass, čo sú moderné sklené riešenia pre interiéry. Vysoká úroveň tejto produktovej rady dovoľuje architektom a dizajnérom objavovať nové možnosti využitia skla. Sofistikované technológie, ktoré sa skrývajú za produktmi InGlass, ponúkajú možnosti, ktoré obyčajné sklo ponúknuť nedokáže. Či už je to ochrana proti poškriabaniu, bezpečnosť alebo svetelná kontrola či ochrana proti korózii a znečisteniu.

Pre viac informácií o všetkých produktových novinkách a riešeniach Guardianu navštívte expozíciu spoločnosti Guardian Industries, stánok F43 v Hale 10 na veľtrhu Glasstec. Viac informácií nájdete aj na stránke www.guardian.com.

O veľtrhu Glasstec

Glasstec je najväčší obchodný veľtrh v segmente sklárstva. Takmer 1,200 vystavovateľov z celého sveta tu prezentuje svoje inovácie v oblasti sklárskeho priemyslu, sklárskeho strojárstva a zariadení, ako aj v oblasti povlakovania skla. Približne 43,000 návštevníkov z viac ako 80 krajín sveta každoročne zavíta na Glasstec a s ním úzko súvisiaci veľtrh Solarpeq, ktorý je zameraný na solárne technológie a s tým súvisiace riešenia a služby.

O spoločnosti Guardian

Guardian je globálny výrobca plochého skla, hotových výrobkov zo skla, izolácie zo sklených vlákien a ďalších stavebných materiálov pre komerčné a rezidenčné stavby. Vedenie spoločnosti sídli v Auburn Hills v americkom štáte Michigan. Súčasťou spoločnosti je aj SRG Global Inc., ktorá je jedným z najväčších globálnych dodávateľov vysoko kvalitných lakovaných a pochromovaných plastových dielov pre automobilový priemysel. Vďaka vlastnému výskumu v Science & Technology Center udáva Guardian inovačné trendy v technológii nanášania tenkých povlakov z ušľachtilých kovov na sklo magnetronovou metódou a v ďalších vyspelých technológiách. Guardian spolu s dcérskymi spoločnosti a pobočkami zamestnáva 18000 ľudí vo výrobných  podnikoch v Severnej Amerike, Európe, Južnej Amerike, Ázii, Afrike a na Blízkom a Strednom východe. Viac informácií nájdete na http://www.guardian.com.

Zobrazenia: 220

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby