Otázka tienenia terasy vyvstáva s príchodom letnej sezóny. Hoci sa na prvé slnečné lúče všetci tešíme, v horúcich letných dňoch nám neostáva nič iné, iba sa pred nimi schovať pod pergolu, ktorá nám vytvorí relaxačný tieň.


Hliníkové pergoly sa v poslednej dobe dostávajú na popredné priečky obľúbenosti najmä vďaka svojim praktickým vlastnostiam.

Jednoduchá údržba

Na trhu okrem hliníkových pergol, nájdete tiež tie drevené. Drevené pergoly sú dizajnovo prívetivé, avšak náročné na údržbu. Drevo totiž musíte pravidelne natierať a impregnovať, aby ste ho ochránili pred prírodou a jej vplyvmi. Hliníkové pergoly sú na rozdiel od drevených skutočne nenáročné. Nemusíte si hľadať čas na žiadne úpravy ani údržbu, pretože hliníková pergola takmer žiadnu údržbu nevyžaduje. Z jej perfektného stavu sa tak bez námahy môžete tešiť pokojne aj celé desaťročia.

Nemusíte sa báť škodcov

Drevo je náchylné na rôznych škodcov. Rovnako sa môže stať, že sa na ňom objaví pleseň, ak sa oň patrične nestaráte, čo dokáže zničiť celú konštrukciu pergoly. Hliníkovej pergole sa škodcovia vyhýbajú, preto si nemusíte robiť žiadne starosti s jej ošetrovaním. Hliník je navyše odolný aj voči korózii, čo z neho robí skvelý materiál pre vašu pergolu.

Sklopné lamely posúvajú komfort na ešte vyššiu úroveň

V súčasnosti moderné hliníkové pergoly disponujú aj sklopnými lamelami, ktoré vám relax na terase ešte viac spríjemnia. Sklopné lamely si totiž môžete nastaviť podľa toho, ako práve svieti slnko. Lamely vás tiež ochránia pred daždivým počasím alebo vám umožnia dívať sa na hviezdy počas jasných a teplých nocí. Toto komfortné riešenie sa bez pochýb radí medzi jeden z najväčších benefitov hliníkových pergol.

Zaujímavý dizajn, ktorý si zamilujete

Hliník prichádza v rôznych farebných prevedeniach, preto ho poľahky doladíte k dizajnu svojho domu. Medzi obľúbené patria biele hliníkové pergoly, ktoré pôsobia čistým dojmom. Hliníkové pergoly sú skvelou voľbou pre domy zariadené v modernom aj minimalistickom štýle.

Nájdite aj vy svoju pergolu. Značka Bamboo (https://www.bamboo.sk/hlinikove-pergoly/) ponúka pergoly rôznych dizajnov, vlastností aj rozmerov, z ktorých si vyberú aj tí najnáročnejší.

Zobrazenia: 291

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby