Zatiaľ čo sa svet práve nachádza v stave rozpútaného optimalizačného šialenstva, stavili projektové hobby markety pre domácich majstrov a záhradkárov nemeckého reťazca HORNBACH vo svojej jesennej kampani na pravý opak: dodať odvahu v čase, keď mnohé nebeží celkom podľa plánu.

Svojím aktuálnym mottom "Nemôže to byť zlé. Pretože je to od Teba“ dáva HORNBACH najavo, že ambície tvorcu sú oveľa dôležitejšie ako samotný výsledok. Možno trochu krivý, nepresný, vratký – aj tomu najnadanejšiemu remeselníkovi však občas ujde ruka. Ale chyba? V žiadnom prípade! Vzdať sa a všetko nechať, to by bola chyba. V osobnom živote i pri realizácii nejakého diela.

HORNBACH vo svojej jesennej kampani, samozrejme, nepropaguje úplné zlyhanie, ale ukazuje, že práve tieto drobné nedostatky prepožičiavajú veciam jedinečný charakter. To platí pre realizované dielo práve tak, ako pre človeka samotného. Nový spot HORNBACHU tentoraz vyžaruje miesto obvyklého perfekcionizmu ležérny šarm a prezentuje malé nedokonalosti ako prednosť. Vŕzgajúce parkety, krivo položené dlaždice, nedokonalý náter alebo nestabilné stoličky – všetky tieto nedostatky hrajú v spote hlavnú úlohu a mnohí domáci majstri v nich dokonca objavia isté čaro. Všetko, čo zhotovíme vlastnými rukami, je dobré, ak to robíme s nadšením.

„Nejaká tá chybička sa vždy objaví. To ale zďaleka neznamená neúspech, rozhodujúce je odhodlanie pustiť sa do diela. My v Hornbachu sme presvedčení, že práve v tom tkvie pravé umenie. Preto v našej kampani Od Teba staviame do popredia malé nedokonalosti,“ hovorí Dávid Kolář, vedúci oddelenia marketingu pre Českú a Slovenskú republiku spoločnosti HORNBACH.

„Ľudskosť, porozumenie a empatia boli odjakživa základom našej činnosti pre spoločnosť HORNBACH. Východiskovým bodom je vždy človek a doba, v ktorej žijeme, lebo iný prístup by ani nemal zmysel“, zdôrazňuje Guido Heffels, zakladateľ kreatívnej agentúry Heimat.

Reklamný spot v réžii Rune Miltona vyrobila firma Tony Petersen Film pod vedením výkonného producenta Michaela Duttenhöfera. Spot podmaľovaný hudbou Thomasa Berlina (48k) a zvukovým dizajnom Davida Arnolda (LOFT) je emotívnou oslavou všetkých, ktorí sa neboja skúsiť to, pustiť sa do diela a nedajú sa odradiť ani prípadnými neúspechmi.

 

Zobrazenia: 146

Komentáre k tomuto článku sú uzavreté

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby