Jesenný nákup inteligentného strešného okna VELUX je výhodnejší až o 100 €!

Viac svetla, čerstvého vzduchu a pohodlia za menej peňazí, to nie je ponuka na letnú dovolenku pri mori, ale jesenná akcia na nákup strešných okien VELUX. Celé dva mesiace od 1. septembra do 31. októbra 2020 môžete nakupovať nové strešné okná VELUX a príslušenstvo s dotáciou až 100 € na jedno okno a vylepšiť si tak komfort bývania.

Potrebné je sa zaregistrovať na stránke www.viacsvetla.sk, kde nájdete aj kompletné podmienky akcie a návod ako postupovať pri nákupe strešných okien VELUX. Dotácia je odstupňovaná: od 40 € za nákup ručne otváraného okna VELUX, 80 € za diaľkovo ovládané okno VELUX INTEGRA® až po zostavu inteligentného okna s balíčkom VELUX ACTIVE s celkovou úsporou až 100 €.

Dotácie môžete čerpať aj v prípade, že už strešné okno VELUX máte a nepotrebujete ho vymeniť za nové, len ho pre svoje väčšie pohodlie chcete premeniť na diaľkovo ovládané. V tomto prípade môžete pri oknách vyrobených od roku 2013 počítať s dotáciou 40 € na kúpu dodatočného motora (s elektrickým alebo solárnym napájaním). Ďalších 20 € dostanete späť za nákup inteligentného automatického ovládania strešných okien, roliet a žalúzií VELUX ACTIVE.

Buďte pánom moderných bezúdržbových strešných okien VELUX

O strešných oknách by ste počas ich životnosti nemali, resp. nemuseli vedieť, mali by vám slúžiť v podstate neviditeľne. Zo svojej sklenenej podstaty vám poskytujú výhľady a spojenie s okolím a dostatok svetla. Moderné technologicky vylepšené strešné okná VELUX s izolačným trojsklom zabezpečujú aj dostatočný tepelný komfort ako v lete, tak aj v zime, preto si ich nevšimnete ani vo faktúre za vykurovanie. Pri správnej inštalácii nevytvárajú tepelné mosty, zabraňujú roseniu sklenených tabúľ a zlepšujú aj zvukovú izoláciu.

Hoci sú súčasné strešné okná VELUX stále drevené, v bezúdržbovom prevedení ich nemusíte brúsiť, ani lakovať. Ich jadro z tepelne upraveného dreva TMT (Thermal modified timber) je totiž pokryté bielou vodotesnou vrstvou polyuretánu (hr. 3-5 mm), ktorá drevo chráni a zaisťuje dlhú životnosť. Bezúdržbové strešné okná VELUX sa preto hodia aj do miestností s vyššou vlhkosťou, ako sú kúpeľne či kuchyne. Na rozdiel od bežných plastových okien je vodotesná polyuretánová vrstva bezúdržbových strešných okien VELUX vyrábaná len z jedného kusu. Vďaka tomu, že okná nemajú žiadne švy a ich rohy sú zaoblené, nezachytáva sa na nich vlhkosť, prach ani nečistoty. Údržba teda nie je nutná, rám a krídlo stačí len čas od času pretrieť vlhkou handričkou.

O prirodzené vetranie a dostatok čerstvého vzduchu sa potom namiesto vás môže starať inteligentná jednotka VELUX ACTIVE with NETATMO. Senzory tohto neviditeľného sluhu strážia v interiéri dostatok svetla, tepla a čistého vzduchu (obsah CO2) a na základe vyhodnotenia týchto údajov, online predpovede počasia aj skutočného stavu zaistí automatické otváranie, zatváranie i zatienenie okien. Pred búrkou či vetrom systém VELUX ACTIVE vyvetrá, v prípade veľkých horúčav posunie vetranie na neskôr alebo v určitú hodinu vytiahne rolety. Ak nemáte nové diaľkovo ovládané strešné okná VELUX INTEGRA®, nevadí, aj staršie manuálne ovládané strešné okná VELUX možno dodatočne vybaviť elektrickým alebo solárnym pohonom a následne ovládať inteligentným systémom VELUX ACTIVE.

Jesenná dotačná akcia spoločnosti VELUX je určená všetkým, ktorí si chcú zútulniť bývanie, uvažujú o výmene či vylepšení staršieho okna alebo práve stavajú. Výhodne nakupovať môžete od 1. septembra do 31. októbra 2020. Podmienkou je zaregistrovať sa do konca septembra na stránke www.viacsvetla.sk, kde nájdete aj kompletné podmienky akcie a návod, ako pri zakúpení strešných okien VELUX postupovať.

www.viacsvetla.sk

Zobrazenia: 141

Komentáre k tomuto článku sú uzavreté

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby