Autodesk Homestyler (pôvodne Project Dragonfly - vážka) je zaujímavá bezplatná "web-cloud" aplikácia pre tých, ktorí rekonštruujú byt alebo navrhujú iný interiér. V prostredí internetového browsera máte k dispozícii jednoducho ovládateľnú interaktívnu grafickú aplikáciu pre návrh dispozícií interiérov. Do pôdorysov zadaných tvarov a rozmerov môžete jednoduchým pretiahnutím myšou aplikovať najrôznejšie podlahové krytiny, priečky, okná, dvere, nábytok, kuchynské prístroje, elektroniku, osvetľovacie telesá, dekorácie a iné zariaďovacie predmety. Prepnutím do 3D potom takto vybavené miestnosti môžete zobraziť vo vyrendrovanej podobe.
 
Nová verzia Homestyleru je i naďalej zadarmo, vaše návrhy si môžete ukladať, exportovať pre CAD aplikácie (AutoCAD, Revit) alebo dokonca vkladať na vaše web stránky. Homestyler určite stojí za vyskúšanie, a to aj keď práve nezariaďujete nový byt. Presvedčte sa sami a vyskúšajte si navrhnúť vlastné bývanie.
 
Viď tiež Autodesk Homestyler

Zobrazenia: 1065

Komentár


PROJEKTANT
Komentár osoby Peter Kováč o Január 31, 2014 na 21:32

Super "cloud" program, akurát, že sú väčšinou  v katalógoch americké nábytky a tie základné, kde sa dá upravovať aj rozmer, tak ich v 3D prevedení nie je vidieť


ARCHITEKT
Komentár osoby Martin Procházka o Február 13, 2011 na 23:07
skôr som mal na mysli jazykovú lokalizáciu a taktiež koľko ľudí bude samotný program používať - anglicky hovoriaci trh má predsa len inú veľkosť - ale samotná myšlienka je fantastická

PROJEKTANT
Komentár osoby Milan Olšavský o Február 13, 2011 na 22:21
Páči s mi tento program, hlavne jeho napojenie na konkrétne produkty. Maťo ja si myslím, že onedlho aj Slovenský výrobcovia prídu nato, že ak ponúknu niečo naviac pre svojich klientov tak im tržby stúpnu. A napríklad táto aplikácie je veľmi dobrou pomôckou pre ľudí ktorý si zariaďujú svoj domov, minimálne zistia, že nie je až tak jednoduché usporiadať nábytok do priestoru :-) aby mal hlavu aj pätu.

ARCHITEKT
Komentár osoby Martin Procházka o Február 13, 2011 na 19:44
Zdravím, už dávnejšie som narazil na tento program v "cloude" - vidno že aj autodesk ide s dobou (software as service), v tom ich Labe vznikajú zaujímavé projekty, na tomto sa mi tiež pozdáva tá "revolučná" myšlienka, že materiály a interiérové prvky sú priamo napojené na výrobcov (aj keď ťažko povedať či vôbec a v akej miere uplatní napojenie na slovenské a české firmy). Ak samotné browsery začnú využívať v plnej miere aj silu grafickej karty (čo už sa vlastne pomaly deje), tak takýchto programov bude vznikať určite viac.

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby