Cieľom každého z nás je v istom období života nadobudnúť vlastnú strechu nad hlavou, ktorá poskytne komfortný priestor na život. Bez dobrej strechy však nemôže byť ani dobré bývanie. Pri stavbe domu preto rozhodne nešetrite na krytine a vyberajte si len výrobky overenej kvality. Vďaka nim si zabezpečíte strechu, ktorá v bezchybnom stave vydrží až generácie.

Garancia životnosti je zárukou kvality

Ak staviate alebo prerábate dom, už v projekte majte jasne zadefinovaný materiál, ktorý použijete na jej výstavbu. Ten je potrebné prispôsobiť nielen typu strechy a jej sklonu, ale aj klimatickým podmienkam a okoliu. Len tak totiž docielite, že strecha bude plniť svoj účel naozaj desaťročia bez nutných úprav a dokonale zapadne do okolitej výstavby. Dnes máte naozaj široký výber strešných krytín, pričom aj po rokoch sa medzi tie absolútne najobľúbenejšie radia škridle a šindle. Ich výhodou je najmä relatívne jednoduchá stavba strechy, vysoká odolnosť a životnosť. Plnohodnotne ochránia aj pred extrémnymi poveternostnými podmienkami, materiály a takmer žiadne medzery medzi jednotlivými dielcami navyše poskytnú aj účinnú tepelnú a zvukovú izoláciu. Prepracovaná konštrukcia strešných krytín dáva niektorým výrobcom dokonca takú odvahu, že na ne garantujú až 30-ročnú záruku. Môžete byť preto aj vy presvedčení o ich maximálnej kvalite

Strecha ako jeden celok

Strecha však nie je len základná krytina. Na jej životnosť vplývajú najmä jej okraje či hrebeň. Jednotlivé strešné systémy preto obsahujú napríklad aj koncové dielce či hrebenáče na kvalitné pokrytie aj týchto rizikových miest strechy. Tá musí pôsobiť ako jeden súvislý celok, inak by pri daždi či topení snehu mohlo aj vám doma kvapkať na hlavu.

Kúpte si svoju strechu cez internet

Na nákup kvalitnej strechy dnes nemusíte cestovať do stavebnín. Jednoducho si podľa projektu vyberiete celú strešnú krytinu a ostatné doplnky potrebné pre stavbu strechy aj na internete. Najstrechy.sk vám ponúkajú krytiny od renomovaných výrobcov MEDITERRAN, TONDACH, BRAMAC a iných za bezkonkurenčné ceny.

Zobrazenia: 339

© 2024  

Vytvorilo stavebnictvo.sk | partner : stavebnikomunita.cz |

  Používa

Symboly  |  Nahlásiť problém  |  Podmienky služby